Skip to main content
Más tollából

Hightech diplomaosztóra készül az EKF

By 2014. július 2.

Az Önkormányzat közleményeit már egy-az egyben szoktuk közzétenni, így ott nem élhetjük ki magunkat, na nem úgy, a fősuli leveleivel, amik nagy részét benyeljük és csak azokat mutatjuk meg közülük, amikre valamiért felfigyelünk. Gondolkoztunk már rajta, hogy őket is mindig közzétegyük, mindegy, ez még a jövő. Most is kaptunk viszont tőlük egyet, amiből jellemző módon egy teljesen lényegtelen sorra figyeltünk fel, mégpedig, hogy „idén online élőben is követhetik az oklevélátadó rendezvényt a szülők, a hozzátartozók és az érdeklődők a Paletta Online (www.palettaonline.hu) oldalán keresztül. Emellett WIFI-hozzáférést is biztosítunk a Líceum Díszudvarán és az Eszterházy téren is. Utóbbi helyszínen egész nyáron lehetőség nyílik az ingyenes internetezésre.” Mennyire jó már?! :)

Érdeklődőknek csatoljuk a teljes hírt is azért a diplomaosztóról, ezért csak alább kell görgetni.

 

Oklevélátadó Díszünnepély

2014.07.04.

Líceum, Díszudvar

Az Eszterházy Károly Főiskolán a tavaszi tanév végén 1248 hallgató tett sikeres záróvizsgát illetve szakmai vizsgát, közülük összesen 963-an vehetik át oklevelüket július 4-én, az intézmény Oklevélátadó Díszünnepélyén.

Alapképzésben 515, mesterképzésben 357 hallgatónk záróvizsgázott sikerrel az utóbbi hetekben. Szakirányú továbbképzésben 71 fő szerzett szakképzettséget, míg a korábbi rendszerben kezdettek közül 21 fő főiskola, 7 fő egyetemi végzettséget szerzett. 285-en nyelvvizsga hiányában csak a tanulmányaik befejezését igazoló oklevelet vehetik át. 210 fő tett sikeres szakmai vizsgát és szerzett OKJ-s bizonyítványt.

Első alkalommal vehették át oklevelüket a Eszterházy Károly Főiskola Comenius Karán. A karon 83 fő tett sikeres záróvizsgát. A június 28-ai diplomaosztó ünnepségen 29-en vehették át oklevelüket, míg 28 fő igazolást kapott a sikeres záróvizsgáról, további 8 fő OKJ-s bizonyítványt szerzett.

A július 4-én (pénteken) megrendezésre kerülő Oklevélátadó Díszünnepélyen délelőtt 10.00 órakor a Bölcsészettudományi, illetve a Tanárképzési és Tudástechnológiai Kar, délután 14.00 órakor a Gazdaság- és Társadalomtudományi, valamint a Természettudományi Kar sikeresen záróvizsgázott hallgatói vehetik át a végzettséget igazoló dokumentumokat.

Újdonság, hogy idén online élőben is követhetik az oklevélátadó rendezvényt a szülők, a hozzátartozók és az érdeklődők a Paletta Online (www.palettaonline.hu) oldalán keresztül. Emellett WIFI-hozzáférést is biztosítunk a Líceum Díszudvarán és az Eszterházy téren is. Utóbbi helyszínen egész nyáron lehetőség nyílik az ingyenes internetezésre.

EKF sajtóanyag