Skip to main content
A nagy kocsmatúra

La Isla

By 2014. július 18.szeptember 6th, 2022One Comment

A La Isla közvetlenül a mekivel szemben, a Széchenyi- és Foglár utcák sarkán található. Az előbb említett gyorsétterem szomszédsága igencsak rányomja a bélyegét a bár teraszára, tetszik – nem tetszik, a sültkrumpli illatát kell ugyanis szagolnunk. Ez akár még klassz is lehet, ha éppen van előttünk egy adag belőle, de ha nincs, vagy ne adja az ég, de még éppen éhezünk is, akkor igazi kínszenvedés lesz meginnunk a lőtyinket.

Ha legyőzött minket az utca illata, vagy -gyalogosforgalmából adódó nyüzsgése, akkor nyugodtan vehetjük az épület belseje felé is az irányt, a La Isla összesen három térben, első ránézésre olyan 40-50 főt tud leültetni. A hagyományos székeken túl választhatunk párnázott- és iszonyatosan kényelmes ülő alkalmatosságot is a fal mentén. A beltér egyébként nem rossz, ha valaki fogékony rá, meg lehet a hangulata, csak egy kicsit talán régi, egy kis vérfrissítés biztosan jót tenne. Ugyanezt éreztük a mosdón is, ami kétségtelenül szép, kedvencünk, hogy még a szappanadagoló is olyan színű mint a fal, csak azért már rozsdásodik a WC kefe tartó benne, na meg  az öblítő gombja körül is letöredezett már a keret, egyszóval látszik, hogy nem mai a vendéglátóhely. Elhelyezkedéséből és méretéből adódóan sokkal menőbb és izgalmasabb bárt lehetne csiszolni a La Isla-ból, komoly gond persze így sincs vele, csak mi valahogy nem éreztük meg a varázsát. A beltér képeit a vendéglátóhely (már-már múzeumba illően régi és nehezen használható) honlapjáról vettük át.

  Beltér Vendégek Kiszolgálás Mosdó Ár
Viki 5 5 3 5 Korsó Staropramen 590,-
Sasi 3 5 4 4
Átlag pontszám: 4,3

 

laislaDSC_0769laisla3 laisla2 laisla1DSC_0775DSC_0772

 

A WC is érdekel

Szólj hozzá! One Comment

  • Ráduly György (Facebook) szerint:

    Ez igaz bár ha az nem lenne akkor a La Isla konyhájából áradó kaja szagot szagolhatná s vendég. A kiszolgálást pedig hagyjuk…