Skip to main content
Önkormányzati közlemény

„Költözz Egerbe! 2014” Megvannak a győztesek!

By 2014. július 22.One Comment

Tar Renáta és Majorfalvi Bálint költözik Egerbe!

„Költözz Egerbe!” címmel immár második alkalommal hirdetett pályázatot Eger városa. A nyertesek augusztus 6. és augusztus 20. között élvezhetik az egriek vendégszeretetét.

Költözz Egerbe montázs

A felhívásra olyan fiatalok jelentkezését várták, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában, szívesen vezetnek blogot, érdeklődnek a hazai kulturális programok és fesztiválok iránt és vállalják, hogy egri történeteiket megosztják az egész országgal. Jelentkezni egyperces videó feltöltésével lehetett, melyben kreatív módon kellett megmutatni azt, hogy miért szeretnének Egerbe költözni.

A közel 30 jelentkező közül 7 párost hallgatott meg a zsűri július 18-án Budapesten, a Játékszínben.

A 7 bemutatkozó videó itt érhető el:

A kiválasztott fiatal házaspár, Tar Renáta és Majorfalvi Bálint Komáromból érkezik Egerbe. Videós, képi és szöveges beszámolókkal jelentkeznek Eger nyári fesztivál forgatagából, saját egri történeteiket osztják meg a programok iránt érdeklődőkkel.

Bárki találkozhat velük személyesen is a megújult egri Termálfürdőben, a Török Fürdőben, Eger megújuló belvárosában, vagy részt vehet a nyertesekkel együtt az idei Végvári Vigasságokon és az Ostromjátékon.

Reni és Bálint városfelfedező mindennapjai 2014. augusztus 6-tól követhetőek a http://koltozzegerbe.blog.hu oldalon, valamint Facebookon, a „Költözz Egerbe 2014” nevű oldalon.

Szólj hozzá! One Comment

  • Egyszer majd biztosan rájövök hogy ebben mi a haszna a városnak és az itt lakóknak és az idegenforgalmi vállalkozóknak .Vajon milyen valóban mérhető hatalmas reklámot tud kifejteni egy pár aki biztosan jól érzi magát a városunkban????????