Skip to main content
Önkormányzati közlemény

Újra blogol Egerről a Félszemű…

By 2014. július 22.One Comment

JUMURDZSÁK BLOGJA AZ EGER.HU OLDALON

main_pic_6dddc9d5d132245d15a3b1cba7896b00

Miről szól Jumurdzsák blogja a megújult eger.hu oldalon? A közös játékról.

Miért érdemes velünk játszani? Mert egy egri, szüreti hétvége a tét!

„Úgy hiszem… ez nagyon korrekt kis apartman… Jumurdzsák úr…” – hangzott egy alkalommal, mikor korunk hőse megérkezett Eger városába. Menetelt Egerből-Egerbe, meghódította a várat és még sok minden más is kiderül abból a blogból, amely július 21-én indult útjára az eger.hu oldalon.

Egyetlen dologra nem derül fény: hogy végül is ki ő valójában?

A tavaly elindított blog idén is folytatódik, Jumurdzsák blogja ugyanis nem csupán egy szokásos webnapló, amelyből megismerhetjük a blogger személyes élményeit és titkos életét, hanem egy játék is, amelyre az író, és Eger városa az olvasót invitálja. Jumurdzsák álarca mögött – négy héten át – egy közismert figura bújik meg, akinek a személyét illetően megéri találgatni!

Tavaly Kálloy-Molnár Péter színművész, dalszerző-énekes bújt a sorok mögé. Vajon Jumurdzsák álarca kit rejt 2014-ben?Egy szüreti hétvégét, valamint a helyesen tippelő egriek között egy speciális, helyieknek szóló ajándékcsomagot sorsolunk ki azok között, akik kitalálják, ki az az országosan ismert személyiség, aki Magyarország legismertebb törökének a bőrébe bújt, s a megfejtést augusztus 20-án, 24.00 óráig elküldi az 1552@ph.eger.hu címre.

Amit Jumurdzsák már az elején kijelentett magáról:„Kérdez és ír, aki a hírektől a párkapcsolatokig, kultúrától a gyereknevelésig sokféle témában hallatta már a hangját.”

Egy olvasói vélemény 2013-ból:

„Üdv Eger! Nagyon kedveltem a játékot! :) Alig vártam, hogy megjelenjenek az újabb információk. :) Rengeteget nyomoztam…. Pár éven át Egerben nyaraltam, nekem is a szívemhez nőtt a város. Bízom benne, hogy a nyomozásom sikeres volt, s ha nem is nyerek, már akkor is érdemes volt játszanom. Köszönöm a blogbejegyzéseket!”

A FONTOS TUDNIVALÓK EGY CSOKORBAN:

  • A tippeket augusztus 20-án 24.00 óráig várjuk az 1552@ph.eger.hu címre. Kérjük, jelöljék meg, hogy a tippet melyik településről küldték nekünk!
  • Bármikor lehet tippelni, de érdemes várni vele, hátha Jumurdzsák még több részletet is elárul magáról!
  • Minden játékos kedvű érdeklődő csupán egyszer tippelhet, azzal kapcsolatban visszajelezni, hogy a beküldött tipp helyes-e, nem áll módunkban!
  • Érdemes velünk játszani, hiszen azok között, akik az ország más településeiről helyesen tippelnek, egy egri, szüreti hétvégét sorsolunk ki. A Jumurdzsák személyét sikeresen felfedő egriek között értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Szólj hozzá! One Comment

  • Zentai László szerint:

    Aki Egerből játszii velünk, kérjük, írja meg, hogy egriként tippel, hiszen a helyes megfejtést beküldő egriekre is gondoltunk, speciális ajándékcsomagot vehetnek majd át Polgármester Úrtól!