Skip to main content
Szabadidő

Debütált Eger új imázsfilmje

By 2014. augusztus 6.8 hozzászólás

Az Egriprogramok.hu megosztásában láttuk először Eger új imázsfilmjét, amit fentebb közzé is teszünk akkor már egyúttal. A videó határozottan tetszetős lett, a rakás szép egri életképen túl egy kellemes külsejű hölgy is igyekszik csábítóvá tenni benne a városunkat – külön pacsi még a vizet kiköpő vitézért, az a rész vicces volt :) Ha nem működik a beágyazás, az 5 perces videó ide kattintva is elérhető.

Szólj hozzá! 8 hozzászólás

  • Kormos Piroska (Facebook) szerint:

    Nem tetszik a cim: magyarul nem lehetett volna ?

  • Sári Lajos szerint:

    Tetszik ! Szuper ! Lehet, hogy még én is a korosztályukba tartozom…?! ;) :)

  • Eger vezetése csak a borban és az idegenforgalomban tud gondolkodni ami lehet egy pillére a városnak de ez nem tudja eltartani a várost gazdaságilag.Az idegenforgalmi és bor szektor nem tudj elegendő munkahelyet biztosítani a város lakosságának .Ide ipart kell telepíteni .Mint a történelmi múltunk mutatja -Berva ,Vilati ,Dohány gyár, Mezőgép ,Agria Bútor gyár Tanács építő stb amik megszűntek .

    • Sipi szerint:

      Kedves Géza!
      Igen, a múltban volt ipar. Igaz, kb annyi alapja volt, mint, hogy Magyarország az acél és a vas országa.
      Ma nincs nagy létjogosultsága az iparnak, hisz semmi adottsága nincs a városnak (vasút, M3 bekötő út, elkerülő út, nagy, üres telkek, stb.). Itt maximum a könnyűiparnak lehetne jövője. Azon túl turizmus – igaz nem úgy, ahogy most működik – mezőgazdaság-borászat, és tudásközpontok, tudásra, innovációra építő cégek.

  • Nemár... szerint:

    A film valóban nem szól sem gépiparról, építőiparról, feldolgozóiparról, stb, de nem szól a mezőgazdasági ágazatról, meg az oktatásról, városüzemeltetésről, gazdálkodásról sem sem. Csak éppen ez egyáltalán nem róható fel neki, mert ez (ha jól sejtem) egy turistacsalogató (és kicsit az egriek szemét is felnyitni szándékozó) filmnek készült. Nem Eger gazdaságának és az egri élet sok rétegének a bemutatása a célja. Egerben nem az ipar miatt töltenek el évente csaknem 400 ezer vendégéjszakát. Szerintem észre kellene venni, hogy minek mi a célja, ennek megfelelően értékelni a látottakat és örülni neki, ha azt a célt betölti.

  • tárkányi szerint:

    Szerintem lehetett volna a Kerekes Band valamely száma a film zenéje…

  • Sipi szerint:

    Közepes szintű film. A zene semmiképp sem egri. Van nekünk Kerekes, Hungariddim, stb. Miért nem tőlük szól valami jó zene a videó alatt?
    Jövőre remélem már olyan film készül, ami a megszépült Egert tudja bemutatni. Addig a készítők is jobban belejönnek, és igényesebben kreálják meg az egészet. Most azért van benne pár olyan képkocka, ami arra utal, hogy nem sok idő volt a készítésre.
    Valljuk be, már jól el is késtek vele, hisz lassan vége a szezonnak. Reméljük jövőre azért idecsalogat néhány turistát.
    Utána már csak az kellene a sikerhez, hogy Eger valódi élményt tudjon nyújtani. Ahhoz pedig több kell, mint a puszta falak, kövek. Ahhoz az kellene, hogy minőségi vendéglátás, kedves, vendégszerető lakosság és programok is legyenek! (Igaz idén már egész jól szervezték a programokat)
    Összegezve azért örülök, hogy vannak ilyen próbálkozások. Minden profinak kezdeni kell valahol. Én hiszek benne, hogy Eger igazi turistaparadicsom lehet, ahova újra és újra visszatérnek a vendégek.

  • Jófilmez szerint:

    Kedves Zeffirelli,azaz Sipi! Ez egy nagyon igényes film,ami talán nem tökéletes,de igenis,nagyon is igényes és rengeteg munka van benne! Azt írod,hogy bele kell jönni,minden profinak kezdeni kell valahol. Közepes szintű film. Ilyeneket írsz,aztán meg elkezdesz beszélni a zenéről,hogy miért nem Kerekes,vagy más,ami egri. Most akkor a filmről és a technikai megoldásokról beszélsz,vagy csak azért jajongsz,mert nem az ismerőseid számát tették alá? Eldönthetnéd. Én viszont nem tudom eldönteni: tudatosan akarod megsérteni azokat,akik készítették,vagy te magad vagy a mindentudó világbajnok operatőr,akinek könyörögnek a nagy természetcsatornák és nem győzi visszautasítani az ajánlatokat? Na jó,szerintem mégis tudok dönteni: nem értesz a filmezéshez és nem tudod te,hogy miről beszélsz! Nézted te a technikai megoldásokat,az átmeneteket,figyelted,mennyi utómunka van ebben,milyen időigényes és nagy törődést igénylő melót tettek bele? Vagy csak nyomod a szöveget? Sietősen készült? Komolyan,nem tudod,hogy miben áll egy forgatás,magadat égeted le az ilyen megszólalásokkal. Annyi ilyen ki ha én nem nagyonokos ember van,de annyi, kedves Zeffirelli,azaz Sipi! A többi mondandóddal még akár egyet is értenék,de ezek a beszólásaid a megvalósítással kapcsolatban akkora égők.