Skip to main content
Fejlesztés

Felavatták az Országzászlót

By 2014. augusztus 21.5 hozzászólás

Két és fél hónap késéssel, augusztus 20-án felavatták az egri Országzászlót a Bazilika mögötti Pyrker téren. A beruházás ütemezése jelképes sikerűnek mondható, korábban június 4-re ígérték a befejezést, majd ezt módosították a nemzeti ünnep dátumára, amit pedig szintén csak úgy sikerült tartani, hogy egy félkész téren avatták fel az új lobogót.

Az, hogy a fűnek nem volt ideje kinőni, a kisebb baj, a nagyobb gond, hogy a fő tengely kivételével a díszkő sincs még lerakva, illetve az utcabútorok is hiányoznak még a lámpák és egy ivókút kivételével – ez utóbbi viszont nagyon klassz, hogy lesz a területen. Az Országzászló egyébként szép lett, maga az emlékmű nagyjából késznek mondható, legalábbis a lényeg már mindenképp látszik rajta, erről ajánljuk az alábbi galériánkat:

Szólj hozzá! 5 hozzászólás

  • Megvagyok nyugodva sikerült alulmúlniuk magukat ezzel a giccsel .Nem értem hol vannak ilyenkor a városképtervezők akik az elbíráláskor megfognák a városvezetők kezét és felhívnák a figyelmet legalább arra hogy ilyen elképesztően csúnya dolog ne valósulhasson meg .Ettől több szépérzéket feltételeztem a városvezetőkről . Nagyon színpompás lett az biztos ,mint a búcsúban a bóvlik.

  • Nem két és fél hónapot késett, hanem több évtizedet…

  • Csodálkoznék, ha az egriek nem tudnák külön-külön másképp elkészíteni azt, ami már készen van! Dumálni könnyű!

  • Hadházi Péter szerint:

    Nagyon „klassz dolog” , hogy mostanság így magyarkodunk, de az ehhez hasonló emlékművekre szánt költséget nem lehetne mondjuk béremelésre fordítani? Mert lassan minden bokorban nő egy ehhez hasonló dolog, csak egy a baj. Lassan nem lesz aki a bokrot gondozza, mert mindenki úgy iszkol innen külföldre ahogy csak tud! A bokor meg nő és nő, míg be nem növi a csilivili emlékműveket!

  • IM szerint:

    „Hiszek Magyarország feltámadásában!’ Hozzá még a régi nagy Magyarország képe is a trianoni idők előttről! Ami elmúlt, az elmúlt! A jövővel kellene foglalkozni!