Skip to main content
KereskedelemSzabadidő

Már Egerben is lehet kijutós játékot játszani

By 2014. szeptember 2.

Városunkat is elérte a kijutós játékok láza – már a Dobó utca 20. szám alatt is megpróbálhatunk kiszabadulni a zárt szobákból. Ezek a fajta játékok fénykorukat élik országunkban, gyakorlatilag minden nagyobb városban van már belőlük egy, így éppen időszerű volt, hogy Egerben is lehetőség nyíljon a szabadidő ilyen jellegű eltöltésére. Annak, aki nem hallott még ezekről a játékokról, ajánlunk egy Wikipedia cikket, ott ügyesebben össze van foglalva a lényeg. Alább az egri játék leírását is mellékeljük továbbá:

exitpoint

Az internetről jól ismert, úgynevezett „room escape” játék valóságba átültetett változata, ahol 60 percnyi játékidő áll a rendelkezésetekre, hogy  egy pincehelyiségből logikai és ügyességi feladatokat megoldva kiszabaduljatok.

Csapatonként minimum 2, maximum 8 fővel vehettek részt a játékokban. Semmilyen lexikális tudásra nincs szükségetek a feladatok megoldásához, csupán leleményességre, megfigyelőképességre, logikára, némi ügyességre és nem utolsó sorban csapatmunkára.

Egy nagyon látványosan berendezett, izgalmas tematikájú és játékmenetű pálya vár rátok. Hogy a nehézségi foka miben mérhető?

Talán abban, hogy még senkinek nem sikerült segítségkérés nélkül megoldania.

Most azt gondolod majd Ti lesztek az elsők… ;)

www.exitpointgames.hu