Skip to main content
Közlekedés

Buszelterelés a Malom utcán

By 2014. szeptember 9.2 hozzászólás

Helyi járati elterelés az 5, 5A, 7, 12, 12Y vonalak felsővárosi szakaszán – 2014.09.09. (Kedd) üzemkezdettől

Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy a Malom út aszfaltozási munkálatai miatt 2014.09.09-én (kedd) üzemkezdettől az 5, 5A, 7, 12, 12Y jelzésű autóbuszok módosított útvonalon közlekednek.
A Tesco áruház irányába a 12, 12Y jelzésű autóbuszok a Széchenyi út – II. Rákóczi F. út – Cifrakapu út útvonalon, míg a Lajosváros irányába az Olasz utca – II. Rákóczi F. út – Széchenyi út útvonalon közlekednek.
Az 5, 5A jelzésű autóbuszok a Tesco áruház irányába a Széchenyi út – II. Rákóczi F. út – Olasz u. útvonalon, míg az Agroker irányába az Olasz utca – II. Rákóczi F. út – Széchenyi út útvonalon közlekednek.

A Tesco áruház irányába a Malom út  elnevezésű megállóhelyet nem érintik az autóbuszok, helyette a Ráckapu tér megállóhelyen lehet felszállni az 5, 5A, 12, 12Y jelzésű autóbuszokra.
A belváros irányába a Malom úti , valamint a Hőközpont (Malomárok úti) elnevezésű megállóhelyet nem érintik az 5, 5A, 12, 12Y jelzésű autóbuszok,  helyettük a Garzon ház ill. a Hőközpont (Rákóczi út felé) megállóhelyen lehet felszállni.

A 7-es autóbuszok a II. Rákóczi F. út – Olasz u. – Régi Cifrakapu út útvonalon járnak mindkét irányban, így kimarad a Malom út megállóhely, a Vécsey völgy irányába a Ráczkapu tér megállóhelyen, a Baktai út megállóhely irányába a Garzon ház megállóhelyen lehet felszállni.

Agria Volán

Eger 2014 terelések

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • Tibi szerint:

    1. szinte alig jár helyijárat Egerben, úgy megritkították a járatokat, 2. régi nagy probléma: a Líceumot az Almagyar dombi kolival mikor lesznek hajlandóak végre busszal kiszolgálni?, Egervár, Eger-Felnémet vasútállomás is egybe integrálhatnák! 3. régi nagy dilemma: a vasuttal mikor kezdenek már valamit? A város mentén végighalad egy vasútvonat, több megállóval versenyképes is lehetne, de inkább hagyják lepusztulni…

  • eszes szerint:

    A TESCONÁL VALÓ VASUTI MEGÁLLÓ MÁR LEGALÁBB 5 ÉVES TÉMA – EGERBE A DÉLI HARANGSZÓ IS 1-MÁSFÉL ÓRA KÉSÉSSEL ÉRKEZI….