Skip to main content
Fejlesztés

Valószínűleg elbontják a bíróság előtti órajavító házát

By 2014. szeptember 25.11 hozzászólás

[notification type=”notification_warning”]Hahó, frissítés! A hozzászólások alapján valószínűleg mégsem bontják el a házat, hanem tényleg csak felújítják.[/notification][clear]

És akkor a címben benne is volt minden, amit tudunk: ma láttuk, hogy már nincs meg a Törvényház utcai egykori órajavító kis ház teteje – ennek valószínűleg az lesz a folytatása, hogy a falakat is elbontják. Bár lehet persze, hogy csak felújítják, aztán eladják – mi például tök szívesen beköltöznénk, legalább könnyű lenne felfűteni :)

DSC_0876

A kis házat mi már csak bezárva láttuk, vagyis apró bloggerpalátaként lehet, hogy még nyitva is, de az már annyira rég volt, hogy nem emlékszünk rá. A maga nemében aranyos jelenség volt a tekintélyes méretű bírósági épület előtt, bár folyton romló állapota miatt persze egyre inkább elkívánkozott már onnan. A plázához kapcsolódó környékbeli felújításokat megúszta, most valami történt, és hozzányúltak, aki mindenképp szeretné még megnézni egyszer életében, annak ajánlott így minél előbb felkeresnie, mert belátható időn belül valószínűleg búcsút int városunknak.

Szólj hozzá! 11 hozzászólás