Skip to main content
Kereskedelem

Már két kijutós játék közül is választhatunk

By 2014. október 22.One Comment

Szeptember elején írtunk róla, hogy az országos viszonylathoz képest kicsit késve ugyan, de városunkat is elérte a kijutós játékok láza. Na ez a láz annyira elért minket, hogy pár héttel később egy másik ilyen játék is megnyílt a belvárosban, konkrétan az akkor tárgyalt ExitPoint-tól úgy 150 méterre, a Hibay- és Fazola utcák kereszteződésében.

exithouse

Forrás: ExitHouse.hu

A Dobó utcai Exitpoint talán inkább kalandos és inkább családbarát, a Hibay Károly utcai ExitHouse pedig inkább félelmetes és talán barátitársaságbarátabb. Bár ez persze személy-függő, a legjobb, ha mindkettőt kipróbáljuk. Az előző cikkünkben is csatoltuk annak a játéknak a leírását, így teszünk most az ExitHouse esetében is, az érdeklődőket irányítjuk valamint tovább a kijutó játék honlapjára, illetve -facebook oldalára.

Társaiddal egy történet részesévé válsz, ahol próbára tesszük képességeidet.

A visszaszámláló folyamatosan pörög,

az izgalom egyre nő. A házban régen titkos állatkísérleteket végeztek, így sietnetek kell, mert ha nem juttok ki, talán Ti is kísérleti alanyként végzitek.

A kijutáshoz egyetlen út vezet, ezt meg kell találnotok. Minden tárgy, minden eszköz, lehet, hogy épp a szabadságotok záloga. Egyszerre 2-8 fő élheti át, hogy rejtvények, fejtörők, kódok, ügyességi és logikai feladatok megoldásával, kijut az Exithouse útvesztőjéből!

Exithouse.hu

Szólj hozzá! One Comment