Skip to main content
Más tollából

Nyerjen egy honlapot kedvenc civil szervezete!

By 2014. december 5.

Ahogy szoktuk mondani, szeretünk segíteni a bloggal minden egri vállalkozást / szervezetet / intézményt / embert / állatot / szobapáfrányt. Üzletek bemutatkozásait is többször tettünk már közzé, most pedig egy tök jó kezdeményezés hírét visszük tovább, érdeklődők tekinthetnek is alább:

Nyerjen egy honlapot kedvenc civil szervezete!

Karácsonykor sokan támogatjuk adományokkal a különféle alapítványokat, civil társaságokat, egyesületeket. Most azonban a szavazatával új honlaphoz is segíthet egy heves megyei szervezetet.

A honlapkészítéssel foglalkozó Cascara különleges ajándékkal kedveskedik egy kiemelten hasznos tevékenységet nyújtó Heves megyei szervezet számára: díjmentesen elkészíti a szervezet új honlapját az új évre.

„Bár a legtöbb hasonló szervezet hihetetlen energiát fordít mások megsegítésére, sajnos pénzügyi kapacitásuk ritkán engedi meg, hogy egy jó honlapjuk is legyen, mely által könnyebben elérhetnék céljaikat, bemutathatnák tevékenységüket. Egy kis társadalmi munka keretében ezen szeretnék most segíteni” – mondta el az ötlet kitalálója, Botos Regina.

Az új honlapra civil szervezetek, alapítványok és közhasznú szervezetek pályázhatnak 2014. december 15-ig a www.egerhonlapkeszites.hu/nyerjen-honlapot/ weboldalon. A beérkezett pályázatokra december 16-22. között lehet szavazni. Az 5 legtöbb szavazatot kapott szervezet között sorsolás dönt arról, hogy melyiknek készül új honlapja 2015 januárjában.

További információ: www.egerhonlapkeszites.hu/nyerjen-honlapot/

Cascara