Skip to main content
Önkormányzati közlemény

Eger polgármestere gratulál az év vállalkozóinak

By 2014. december 9.One Comment

A Vállalkozók Napján, december 5-én Harmati László, az Eger-Park Hotel Kft. ügyvezető igazgatója a Miniszterelnök javaslatára a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést vehette át Magyarország Köztársasági Elnökétől.

Varga Mihály Nemzetgazdasági miniszter adta át az Év Vállalkozója – díjat Őszi Csillának és Markus Schleiernek, a ZF Hungária Kft. két ügyvezető igazgatójának.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Ügyvezető Elnöksége Fazekas Lászlót az Agria-Humán Kft. ügyvezetőjét a vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményeiért és közéleti tevékenységéért Heves megye 2014. év közhasznú szolgáltatója díjban részesítette.

EGER POLGÁRMESTERE GRATULÁL A SIKEREKHEZ

Büszke vagyok a fenti szakemberek sikereire, és őszinte szívvel gratulálok nekik! Köztünk élnek, Egerben végzik azt a kiemelkedő tevékenységet, amiért e jeles elismeréseket kapták. Szívből gratulálok nekik, mert hiszem, hogy az ilyen emberi teljesítmények, elkötelezett szakmaisággal dolgozó egriek viszik előre a városunkat. Hiszek abban is, hogy Eger olyan település, ahol nemcsak helye van a vállalkozói szemléletnek, hanem az odaszánással és kitartással végzett vállalkozói munkának meg is van a gyümölcse.

Ezekkel a gondolatokkal gratulálok a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetéshez, valamint az Év Vállalkozója – díjhoz és kívánok a továbbiakra is sok sikert és sok örömöt!

Habis László

Eger Megyei Jogú Város polgármestere

Szólj hozzá! One Comment

  • Meregzacsko szerint:

    Elnezest,nem lehetne a boritokepet egy szinesebb
    Hangulatosabb kepre cserelni az unnepekre valo tekintettel ? Nem kotelezo csak ugy megjegyeztem.