Skip to main content
Szabadidő

Nem jött össze az adventi (?) Caramel (??) koncert (???)

By 2014. december 14.5 hozzászólás

Bevalljuk, mi arról is lemaradtunk, hogy egyáltalán volt (illetve lett volna) ilyen esemény a városunkban, mindenesetre ketten is jeleztétek, hogy pöppet félresiklott a vasárnap esti Caramel koncert a Dobó téren. Mivel végletekig tanácstalanok vagyunk az ügyben, ha valaki tájékozottabb tőlünk, tőle izgatottan várjuk a részleteket, addig is maradunk Adrienn levelénél, ami alább olvasható. Ja, és mi is megfogalmazunk azért pár kérdést. Így, hogy mi történt pontosan a főtéren, és, hogy hogy került egyáltalán Caramel Eger adventi műsorai közé?(???)

Eger város nem létező hangtechnikája miatt írok.
Mostanában ezt a Dobó téren lehet tapasztalni , ami ma odáig fajult, hogy a meghívott vendég ( Molnár Ferenc Caramel) nem tudott koncertet adni és elköszönt. Számomra hihetetlen.. Nem tudom, hogy maga a technika a hibás , vagy az azt kezelő emberek, de egriként ezt borzasztó volt átélni. Ezek után sem csoda ha rossz szájízzel vannak a fellépők és nem jönnek , illetve a közönség sem lelkesedik.
Hogy engedheti meg ezt a szégyent a város ?

Adrienn

Szólj hozzá! 5 hozzászólás

 • gocsa szerint:

  Ez ma volt, ha minden igaz, du. 5-re van írva. Egyébként hogy hogy hogy kerül Caramel az adventi programok közé?:) Miért ne lehetne egy koncert része egy közel 1 hónapos programfolyamnak? Közös, családi program, és talán Caramel is kicsit ünnepibb dalait veszi elő ilyenkor, gondolnám én. (Nem sokat tudok róla, szóval nem tudom őszintén szólva, hogy karácsonyi dalokat is előad-e, ill. saját repertoárja milyen dalokból áll. Mindenesetre jobban illeszkedik egy adventi programba, mint egy metál koncert:D)

 • Laja szerint:

  Szenvedett a szerencsétlen, ott is hagytuk, amùgy se miatta mentünk. Tolta a szokásos haknit, a rádiók által szarrá játszott dalait, de mint akinek a farkàra léptek… De übergáz, ha tényleg a technika még a kezelői miatt ment gáza hamarabb.

 • T.T. szerint:

  Van Egerben technika, nem is egy cég foglalkozik professzionális szinten hangosítással, róluk országszerte mindenki tudja, hogy profin dolgoznak. Csak hát ugye alacsony a költségvetés, és ezt a városvezetés és a szervezők nem igazán fizeti meg. Ezért inkább saját berkeken belül oldják meg a rendezvények lebonyolítását. És tessék, itt az eredménye.

 • laci szerint:

  Két számot tudott elénekelni de azt jól,eggyáltalán nem volt olyan mint akinek a farkára léptek ahogyan azt az elöttem szóló valószinűleg halláskárosult kolléga leírta. Na szóval utána kezdődött a technikai problem, nem tudták elejétől indítani a zenét, nem tudták halkabbra venni a zenét pedig többször is szólt hogy hangos, volt olyan is hogy folyamatosan ismétlődött ugyan az a pár másodperc, nagyon kínos pillanatok voltak..

 • Laja szerint:

  Oké, nem bántásból írtam. A hangfekvése, hangszíne nekem nem tetszik. Ennyi.