Skip to main content
Közlekedés

Korábban megy el az utolsó busz karácsonykor

By 2014. december 17.One Comment

“Az általánostól korábban, már 18 órakor zárja üzemét a helyi tömegközlekedés Egerben” – ezt az Agria Volán írja a tájékoztatójában. Hogy eddig mikor zárt az az üzem, nem tudjuk, mert nem nagyon szoktunk ilyenkor utazni. Gyanús, hogy más sem, ezért láthatta talán úgy a volánunk, hogy felesleges is elindítani a járatokat. 31-én szintén este hatkor mennek el az utolsó buszok, az elsők pedig reggel 7-kor indulnak majd. Kivéve egy 14/A-s járatot, aki megszívta, mert már hajnali fél négytől úton kell lennie. Kitartást kívánunk neki, na meg azon utasainak is, akik nem a buliból tartanak majd éppen haza ekkor, hanem már az első munkanapjukat készülnek elkezdeni eme korai időpontban. A hivatalos tájékoztató alább görgetve olvasható.

2014. december 24-én és 31-én érvényes forgalmi rend

Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy a Szenteste és Szilveszterkor az Agria Volán Zrt. által üzemeltetett helyi és helyközi autóbuszok az általánostól korábban, már 17-18 órától zárják üzemüket.

A helyközi autóbusz forgalom korlátozásáról részletesen itt olvashatnak.

A helyi autóbuszok utolsó járatait itt találhatják meg.
Felhívjuk figyelmüket, hogy 2015. január 1-jén csak 7:00 órától indulnak a munkaszüneti napokra meghirdetett menetrend szerint a helyi autóbuszok. Ugyanakkor a “14A” vonalon közlekedik egy autóbusz, mely a Lajosvárosból 3:35,
4:35; 5:35 órakor, a Bervából pedig 4:05; 5:05; 6:05 órakor indul.

Agria Volán Zrt.

Szólj hozzá! One Comment