Skip to main content
Kereskedelem

Elektro Outlet nyílik a Lajosvárosban

By 2015. január 22.8 hozzászólás

Elektro Outlet Műszaki Áruház nyílik január 22-én a lajosvárosi Mátyás király út 37. alatt. A 2007-ben alapult lánc ma 7 üzlettel van jelen Magyarországon, Egeren kívül Budapesten, Szegeden, Miskolcon, Kecskeméten, Debrecenben és Békéscsabán vásárolhatunk náluk. Kínálatuk közt, ahogy írják, megtalálhatóak „csomagolási-, szállítási-, esztétikai sérült, tartozék hiányos, kifutó modellek” illetve sérülésmentes termékek, melyek szintén csökkentett árakon vásárolhatóak meg.

A Berill bútorműhely elköltözött a Bervába, helyén nyílik meg az Elektro Outlet

Bár outlet üzletről van szó, a nyitással némiképp egyensúlyba kerülhet az egri kínálat: a felsővárosi Euronics-, illetve a belvárosi Expert után már a Lajosvárosban is elérhető lesz egy szélesebb kínálattal rendelkező elektronikai áruház.

Szólj hozzá! 8 hozzászólás

 • Lajcsi szerint:

  Hát…jobb, mintha megint valami szőnyegbolt nyílt volna.

 • Gabiella szerint:

  Próbáltam az autóval végigmenni a Mátyás kir.úton,ami valamikor a Lenin út folytatása volt..A vasút utcától,ha gyalog mentem akkor a baloldalon volt a TŰZÉP telep irodája.Bármennyire próbáltam erőltetni az agyamat sehogy sem tudtam a megváltozott környezetben megtalálni,hogy kb.hol lehetett.Ez megint nosztalgia.Első munkahelyem volt Egerben.Ezért jó,hogy a szöveghez vagy képekhez címet is írnak,mert az emberek akik elköltöztek a városból jobban tudnak tájékozódni. a megváltozott helyszíneken A képek alapján Lajosváros szintén jól sikerült városrész lett.A másik amire nem emlékszem az Árpád út az hova vezet ? hol kezdődik ?

 • Gabiella szerint:

  esküszöm ezen már csak nevetni tudok,már mindenki nekem ad tanácsot,ki a csoda kíváncsi egy térképre mikor másképpen is megtudom nézni.Mi lesz a tanácsadókkal,ha nem fogok foglalkozni Egerrel mert már nagyon unom.Még leutazni sincs kedvem..Kíváncsi valaki,hogy most épen mit írok,jó szórakozást.

 • Gabiella szerint:

  MÉG CSAK ANNYIT, AZ AKI HÍVATLANUL BEJÖN A HÁZAMBA,AZ EGY JELLEMTELEN PARASZT.Az pedig aki a kritikájához vagy a véleményéhez nem adja az arcát és a nevét az meg szóra sem érdemes.Megáldott a sors kiváló ösztönökkel sejtem,hogy kivan a fenti Google mögött.Szánalmas bosszúálló primitív lény.

 • Microsoft :D szerint:

  Gabiella magát orvos látta már? Valamint ön a primitív nem a google álnév mögé bújt „lény” :)

 • Gabiella szerint:

  ilyenkor mindig örülők,hogy hülyeségeket írok és van, aki válaszol is rá ! .Kár,hogy nem fogadtam,:-) ez jellemző az egriekre,hogy ,-tisztelet a kivételnek,- nem a cikkhez szólnak hozzá hanem boldogok,ha a másik hozzászólását kritizálják.Büszkén vallom be,hogy nem is egy orvos szokott látni,de főleg plasztika sebész és nőgyógyász,:-) Ezentúl álnéven még több hülyeséget fogok írni,hogy legyen forgalma ennek a blognak.Kíváncsi leszek,hogy hányan fognak rá reagálni.:-) Kedves Microsoft, szeretettel üdvözli egy égi tünemény :-)