Skip to main content
Fejlesztés

Boldog 2. születésnapot, erkélyomlás!

By 2015. február 12.5 hozzászólás

Minden város életében vannak megoldhatatlan-, vagy megoldhatatlannak látszó feladatok. Az egészségügy, a munkanélküliség, a közlekedés, mind-mind olyan területek, amik a legjobb szakembereknek is feladják a leckét. És ide tartoznak az erkélyomlások is. Mert házat építeni ugye mindenki tud. De, ha leomlik az erkély díszítőeleme a már felépített házról… Na addig tart az emberiség tudománya. Ez magyarázza azt is, hogy miért nem sikerült mindmáig helyreállítani a város egyik legforgalmasabb buszmegállója mögött történt tragédiát. A Deák Ferenc úton 2013 februárjában szakadt le egy önkormányzati tulajdonú épület erkélyének dísze. Azóta védőállvány alatt közlekednek a gyalogosok.

Két éve éjjel fotóztuk le a friss omlást. Tavaly is éjjel fotóztuk le a már nem friss omlást. Idén is éjjel fotóztuk le a még kevésbé friss omlást:

DSC_0057 DSC_0058

Szólj hozzá! 5 hozzászólás

 • Kelemen Gyula szerint:

  Annyi változás azért van,hogy egy építőipari cég ingyen reklámozza önmagát

 • Miért nem a tulajdonosnak teszitek fel a kérdést? Lehet, hogy komoly oka van. Lehet, hogy a lakó nem engedi be az építőket…

 • Méregzacskó szerint:

  nem irigylem az alatta lakót,aki 2 éve állványon,fólián keresztül gyönyörködik,télen-nyáron a felújított Deák Ferenc útba.Az Önkormányzat mint tulajdonos miért nem intézkedik.

 • Dani szerint:

  Önkormányzati?? Szégyen.
  Apropó, mi van már a Lenkey-ház kisajátításával és felújításával?

  • Sasi szerint:

   A kisajátítással nem tudjuk, hogy végül mire jutottak, az idei tervezett városi fejlesztések között mindenesetre szerepel 4 millió forint értékben ház felújításának megtervezése