Skip to main content
Kereskedelem

Egészséges kasszával újít a Lidl

By 2015. február 26.6 hozzászólás

Magyarországon elsőként a Lidl vezeti be az ún. egészséges kasszákat az áruházaiban. A kezdeményezésben az összes üzletük érintett lesz, így Egerben is találkozhatunk majd az újítással.

lidlegeszsegeskassza

„A diszkontlánc kasszáinak újdonsága, hogy nem cukorkát, csokoládét, hanem egészséges ételeket, szárított gyümölcsöket, müzliszeletet, vitamin – pezsgőtablettákat, cukormentes rágógumit kínálnak majd a pénztárhoz legközelebbi polcokon.

Kutatások szerint elsősorban a gyerekek azok, akik sorban álláskor vásárlásra ösztönöznek, jellemzően ilyenkor megkívánják az édességet – amit a boltok jól pozicionálva a pénztárak köré, sokszor a gyerekeknek szemmagasságban helyeznek el.”

Pénzcentrum

Hírforrásunk a Pénzcentrum-, képforrásunk pedig a Lidl volt.

 

Szólj hozzá! 6 hozzászólás

 • Nándi szerint:

  Itt Pesten a 6. kerben Király utcaiban meg tömve van üditőitalokkal, csipsszel, mindenki tömi is a kocsijába ezeket sorban álláskor

 • Gabriella szerint:

  és az a rettenetes műanyag nápolyik és kekszek,hogy az ember gyomra mint a betonvályú és a sok gyomorsavról meg az allergiáról, ne is beszéljünk!

 • Egy Egri. szerint:

  Nagyon örülök az elképzelésnek!
  Végre nem csak édességeket lehet sorban állás közben elérni.
  Én személy szerint jobban szeretem a pénztár szót használni, mert az pénztárosok kezelik és nem „kasszások”!
  ” Nyelvében él a nemzet !”

 • eszes szerint:

  Egy egri-nek … Jogos …… lenne hogy nyelvében él a nemzet…de ezek az uj szavak… – igazándiból – rádióban, tv-ben ,, komoly ,,interjú alanyoktól hallani – vagy a legutolsó ,,arany köpés ,, a tescó magyar husok standjánál – bükkfán füstölt … akármi – nem bükkfával füstölt…..?????

  • Egy Egri. szerint:

   Kedves Eszes !
   Igaza van !
   Valóban borzasztó, hogy a „médiában „milyen sok idegen kifejezést használnak.
   Nem volna szabad ezt engedni, mert már lassan ezeknek a kifejezéseknek a magyar formáját el is felejtik az emberek.
   Egyik ilyen szörnyűség a „prozsekt vagy projekt „.

 • Érdekes, eddig főleg a szépen csomagolt óvszerek voltak ott csábítván a gyerekeket. A felnőttek + nem vették, mert nagycsaládban gondolkoztak? ;-)