Skip to main content
Kereskedelem

Mást is kérnénk még húsvétra

By 2015. március 14.5 hozzászólás

Tudjuk, hogy már volt egy kérésünk, és igazán nem szeretnénk telhetetlennek tűnni, de most találtunk egy tök jó házikót Egerben, amiben el tudnánk képzelni a jövőnket. Úgyhogy, ha nem nagy kérés, akkor kedves gazdag egriek, mutatjuk, hogy mivel lehet még meglepni bennünket.

Sajnos nagyon féltik az ingatlant, így sem pontos elhelyezkedés, sem külső fotó nincs róla, mindenesetre a leírásból annyi kiderül, hogy Eger belterületén található, nekünk meg ennyi már elég. Bárhonnan bebiciklizünk mi a belvárosba, ez nem akadály, ugye. A házikóról annyit tudunk, hogy 3036 négyzetméteres telken fekszik, alapterülete 1641 négyzetméter és ebbe 17 szobát sikerült nagy nehezen bezsúfolni. Liftes, belső úszómedencés, saját borospincés, emellett a kertjében patak, tó és vízesés is van. Ajándéknak nem illik az áráról beszélni, de csak 750 millió az egész, ez igazán semmiség. Előre is köszönjük ezt a kis jelképes meglepit.

Forrásunk a Villanegyed ingatlan volt.

Szólj hozzá! 5 hozzászólás

  • Bokros P szerint:

    Jókor szóltok pont most költöttem el ennyi pénzt cukorkára, de majd következő fizetéskor!! :D

  • Ezt a házat néhány éve több, mint 900 millióért árulták. Ahhoz képest 750-ért nem drága!

  • Na majd tojik nektek a nyuszi.

  • Jujjjjjuj….. Vajon vasvillával, vagy lapáttal lett összehordva ez a kavalkád? (Érthető, hogy eladó, ugyan ki talál itt üdítő nyugalmat?)

  • Gabriella szerint:

    esküszöm,hogy soha életemben nem voltam irigy,nem voltam nagyképű,de ezt a házat,ha ingyen ,nekem adnák sem kellene.Talán úgy,hogy minimális összegért eladnám,hogy mielőbb megszabaduljak tőle.Ebben házban nincs élet.csak a rideg kivagyok én.