Skip to main content
Szabadidő

30 ezer forintba kerülhet egy be nem jelentett eb

By 2015. március 24.One Comment

Januárban mutattuk meg azt az önkormányzatis tájékoztatót, ami az egri ebek összeírásáról szólt. Egyre közelebb kerülünk a határidőt jelentő március 31-éhez, a kutyatulajdonosok egy fránya csoportja viszont mindmáig nem teljesítette a bejelentési kötelezettségét. A Polgármesteri hivatal ezért most újra szól, hogy nem lesz ez így jó, tessenek bejelenteni az ebeket. Nem csak azért, mert kötelező, de azért is, mert, ha nem tesznek így, akkor 30 ezer forintba kerülhet később a lustaság. És azt nem az eb fogja kifizetni!!4!4! A felhívás alább olvasható.

EGERBEN 2015. MÁRCIUS 31-IG TART A KUTYÁK ÖSSZEÍRÁSA

TISZTELT KUTYATULAJDONOSOK!

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalhoz eddig közel 1500 darab kutyát regisztráltak a tulajdonosaik, melyek az előzetes felmérések alapján az Egerben tartott kutyák számának felét sem érik el.

Ismét felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy Egerben 2015. március végéig jelenthetik be a tulajdonokban lévő ebekkel kapcsolatos adatszolgáltatási, nyilatkozattételi kötelezettségeiket, amit a Polgármesteri Hivatal felé kell megtenniük. Kérjük a Tisztelt Ebtulajdonosokat/Ebtartókat, hogy akik még nem nyújtották be az „EB2015 NYILATKOZAT EB ÖSSZEÍRÁSRÓL adatlapot legkésőbb március 31-ig pótolják.

A részletekről a WWW.EGER.HU/ADOUGYEK illetve az ADO.EGER.HU elérhetőségen „EBNYILVÁNTARTÁS” menüpontban olvashatnak. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kötelezően előírt adatszolgáltatás elmulasztása esetén 30 ezer forint összegű állatvédelmi bírság szabható ki.

Köszönjük, hogy a tájékoztatónkat elolvasta és adatszolgáltatását időben teljesíti.

Eger, 2015. március 23.

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal

Szólj hozzá! One Comment