Skip to main content
Kereskedelem

Bemutatkozik a Parajdi sókuckó

By 2015. március 28.

Aligha kell bizonygatni, hogy mi itt a blognál igencsak szeretjük Egert – tőle jobban pedig már csak azokat kedveljük, akik tartalommal töltik meg a városunkat. Ezért kínálunk lehetőséget rá, hogy helyi vállalkozók díjmentesen bemutatkozhassanak nálunk, bízunk ugyanis benne, hogy ha pusztán kis mértékben is, de így talán hozzájárulhatunk, hogy még sikeresebbek legyenek a munkájukban!


Parajdi sókuckó Egerben!

Döntésünket, hogy létrehozzuk a sókuckónkat és sóterápiás helyiségünket, nemcsak egészségügyi adatok igazolták, hanem egy igényfelmérés is, melyből azt láttuk, hogy igen nagy az érdeklődés a természetes gyógyulási lehetőségek iránt. Ez a tény még jobban megerősítette azt az érzésünket, hogy az igény a sóbarlang nyújtotta alternatív terápiás lehetőségre az elkövetkező években csak nőni fog.

Mi a célunk?

A legjobbak lenni mind közül! Segíteni mindenkinek nap, mint nap! Segíteni a kikapcsolódásban, vagy az évek óta cipelt terheket, fájdalmakat levenni a vállakról, hogy végre egészségesebb, boldogabb életet élhessen mindenki! Szeretnénk kitűnni a tömegből egy olyan EgyenSúly Központtal, ahova mindenki örömmel jár és bármikor szívesen visszatér.  Ahol mindig egy kedves mosoly és baráti szó is vár!

Légúti problémák? Allergia? Asztma?

A közösségbe kerülő gyerekek egy része szinte folyamatosan beteg. Még meg sem gyógyult teljesen a hurutos panaszokból, már ismét náthás, köhög. A gyermek immunrendszere fokozatosan érik. Megpróbálkozhatunk immunerősítő szerekkel és támogathatjuk a sóterápiás kezeléssel is. Légúti betegségek kezelésére (krupp, asztma, bronchitis, köhögés, allergia, COPD) a leghatékonyabb módszer! Az Egerben lévő EgyenSúly szigetünkben sóhomokozó és rengeteg játék várja a csemetéket!

A sóterápia számos jótékony hatása ismert szervezetünkre, így egyre többen alkalmazzák a mindennapok során. A só jó hatással van az immunrendszerre, az asztmás, allergiás megbetegedésekre, enyhíti azok tüneteit. A só segít a tüdőbetegek, a dohányzók légzésének könnyítésében, hiszen tisztítja szervezetünkből a tüdőn lerakódott káros anyagokat. A sóterápia a mindennapi stressz kezelésére is alkalmas, hiszen nyugtató hatással van szervezetünkre, a csend és a relaxáló segít kipihenni egy mozgalmas nap fáradalmait.

Hangsúlyoznunk kell, hogy az időben elkezdett masszázs illetve Sóterápia komoly egészségbeli problémáktól, betegségektől óv minket (a Sóterápiáról bővebben olvashat honlapunkon).

Masszázsterápia: Svéd, Frissítő, Sport, Aroma, Mézes, Csokoládé, Cellulit, Hát, Arc, Talpmasszázsok, illetve Test, FülgyertyázásLágy csontkovácsolás!

Sópolcok, -szekrények otthonunkban

A sóterápiát már otthonában is élvezheti a hét bármely napján, hiszen lehetőség van sókabin építésére, amely egy szaunához hasonló szoba, így nem foglal nagy helyet otthonában.

Ha Ön is szeretne otthonába sókabint építtetni, keresse fel cégünket sókabin kivitelezéséért! A sókabin tervezéséhez várjuk ötleteit, különleges igényeit. Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése van, vagy ha szeretne egy lazító, harmonizáló masszázst!


Egyensúly-Sziget

Parajdi Sókuckó – Masszázs – Kiropraktika – OTO Flabélos (minősített)