Skip to main content
Fejlesztés

Teniszcsarnok épült a Felsővárosban

By 2015. március 31.

Mindig tetszenek azok az egri fejlesztések, amikről lemaradunk – tudniillik az építkezések általában nagyon lassúak, mi meg gyermeki lelkesedéssel tudunk odalenni értük. Ha meghalljuk, hogy épül valami, akkor azt tegnapra akarjuk, hogy kész legyen. Na most, amiről nem tudunk, hogy készül, azt nem várjuk, és amikor meghalljuk, hogy átadták, akkor meg már örülhetünk neki, mert nincs mit várni rajta.

Így volt ez a Felsővárosban felhúzott teniszcsarnokkal is. A sportághoz nagyjából annyi közünk van, hogy láttunk már olyan embert, aki teniszezett, a Felsőváros érintett részén pedig nagyon régen jártunk már, így nem is vettük észre, hogy valami készül a patak túloldalán. Aztán hétfőn egyszer csak ott volt a kép egy batár nagy csarnokról a TV Eger honlapján, hogy átadták. Gondoltuk is magunkban úgy jó egriesen, hogy e…

Rögtön képek után indultunk és az Invest oldalán találtunk is róla, ezek láthatóak a bejegyzésünkben is. A csarnok egyébként a Rákóczi úti Invest Sportcentrumban épült, és két pályát foglal magában. Ahogy mondottuk, nem állunk a helyzet magaslatán tenisz ügyben, de ha jól sejtjük, akkor így a fedett pályák száma háromra bővült Egerben, a nyitottaké pedig olyan tizenöt-húsz körül lehet a városban. És bár nem valószínű, hogy valaha is fogjuk látni ezt az új létesítményt belülről, azért örülünk neki, hogy megépült. Minden jó, amitől több lesz Eger.