Skip to main content
Kereskedelem

Arculatot vált a Libri

By 2015. április 18.

Több mint két évtizedes működése után arculatot vált az ország egyik legnagyobb könyváruház-lánca, a Libri. A korábbi színes logót egy letisztultabb, minőséget sugalló ábra váltja, az új arculat a cég termékei mellett az üzleteken is megjelenik majd.

A lánc Budapesten és vidéken is 18-18 üzlettel van jelen, Egerben az Agria Park első emeletén vásárolhatunk náluk.

Új arculat, régi szakértelem!

A Libri több mint két évtizede áll a kultúra szolgálatában. Középpontban a könyv és a vásárlóink. Az ő tiszteletükre készítettünk egy friss, elegáns és letisztult, új arculatot, hogy akár a boltjainkban válogat, akár online rendel, elegánsan modern, mégis meghitt dizájnnal fogadhassuk.

Minden könyv hozzánk tesz valamit, és mi minden könyv mellé szeretnénk adni valami újat, kedveset, szakértőt, szépet. Ezért alkottunk új logót, színeket és formákat, ajándék- és törzsvásárló kártyát, hogy a kedvenc könyvén túl a Librit is magával vihesse, bárhol is járjon.

Miért?

  • Mert nem csak a könyvek terén szeretnénk naprakészek lenni.
  • Mert minden vásárlói igényt szeretnénk kielégíteni.
  • Mert szeretnénk, hogy vásárlóink jól érezzék magukat nálunk.

Mi az, ami nem változik?

Meglévő és leendő vásárlóinkat ugyanazzal a szakértelemmel, megbízhatósággal, kiterjedt, országos bolthálózattal, óriási címkínálattal, állandó akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk. Jöjjön a Libribe ezután is, látogasson el folyamatosan megújuló könyvesboltjainkba, keresse az új Libri logót!

librieyecandy

Libri