Skip to main content
Kereskedelem

BioHair hajvágószalon nyílik az Agria Parkban

By 2015. május 20.One Comment

Hamarosan megnyílik Eger első BioHair hajvágószalonja, a franchise hálózatnak ezzel együtt több mint 45 üzlete lesz az országban. Az egri nyitás egy ideje várható volt: a dinamikusan terjeszkedő vállalat, indulását követően 3 év alatt Magyarország piacvezető hajvágószalon hálózatává vált, mára pedig a legtöbb nagy- és középnagy városban találkozhatunk már vele. Legújabb szalonjukat június 5-én pénteken, az Agria Parkban nyitják meg.

biohaireger

Hamarosan két újabb Biohair hajvágószalon nyílik

Egerben június 5-én, a Margit körúton pedig június 1-én nyitja meg legújabb egységeit a Biohair hajvágószalon hálózat. Ezzel átlépi a 45-öt a hálózat egységeinek száma.

A franchise hálózatot nem csak a növekedés, hanem a folyamatos fejlődés is jellemzi. 2012-től egyre több egységükben bevezetésre került a szintén bejelentkezés nélkül igénybe vehető Expressz manikűr és Expressz kozmetika, valamint az ammóniamentes hajfestés szolgáltatás, amely során egy speciális gőzburával csökkentetik le a hajfesték hatóidejét 8 percre.

Idéntől működik a saját fejlesztésű BioHair vendégelégedettségi monitor, amellyel a vendégek rögtön a szolgáltatás igénybevétele után visszajelzést adhatnak arról, hogyan érezték magukat az adott szalonban. Szintén a 2015-ös év újdonsága a saját frizurakollekciókat bemutató füzet és az áprilisban bevezetett saját márkás termékcsalád, amely samponokat és balzsamot tartalmaz. A termékek kizárólag növényi összetevőkből készülnek, illetve teljesen parabén-, SLES- és GMO-mentesek.

A hajvágószalon gyors, professzionális kiszolgálással, vegyszermentes hajápolással, kedvező árakkal várja a betérőket. A BioHair szalonokban természetes hatóanyagokkal, natúrkozmetikumokkal dolgoznak, mindenki számára személyre szabottan választják ki a legmegfelelőbb készítményeket.

A vendégek frizurájának szépítése mellett gondoskodnak a hajuk minőségéről is. A koncepció egyedisége abban rejlik, hogy elérhető árakon egy magas szolgáltatási színvonalat nyújtanak, és mindezt bejelentkezés nélkül hosszú nyitva tartással biztosítják vendégeik számára.

2011-ben a Magyar Franchise Szövetség a „A legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise hálózat” címmel tüntette ki, 2012-ben pedig kiváló marketing tevékenységükért jutalmazta a hálózatot.

A hálózat elképesztően gyors terjeszkedésével alig 3 év alatt Magyarország piacvezető hajvágószalon hálózatává vált.

Forrás: Franchiseportal.hu

Szólj hozzá! One Comment