Skip to main content
Szabadidő

A Kiscsillaggal lep meg a Zenepavilon

By 2015. június 2.5 hozzászólás

Hiszünk is, meg nem is a szemünknek, a Zenepavilon idei koncertkínálatában ugyanis a Kiscsillag nevét is olvashatjuk. Az augusztus 11-ei dátum az ettől korábbi koncertek adatlapján még találóan ‘meglepetés koncertként’ van feltüntetve, de az ettől későbbi adatlapokon már nincs titok, a meglepetést a Kiscsillag neve váltja fel.

Kiscsillag 2

Kiscsillag. Forrás: Recorder.blog.hu

Önmagában az nem meglepő, hogy Egerbe jön a zenekar – városunk kulturális élete egészen kikupálódott mostanra, nem nagyon van olyan szélesebb rétegnek szóló hazai együttes, aki ilyen-olyan rendezvény keretében ne jelenne meg nálunk az év során. Sőt, mostanra már oda jutottunk, hogy az ingyenes kínálatra is felkapja az ember a fejét, a Bikavér ünnep például az évek óta raktárból előhúzott Kerekes Band helyett idén az Intim Torna Illegálig nyúlt el, ami azért árulkodik a város legnagyobb ingyenes fesztiváljának fejlődéséről.

Lényeg a lényeg, hogy a nyári szezonban kéthetente ingyenes koncertekkel szolgáló Zenepavilon általában szűkebb közönségnek szóló együtteseket állított színpadra, egyrészt nyilván az anyagiak miatt, másrészt pedig a hely befogadóképessége miatt. A Kiscsillag picit más kategóriában játszik, a zenekar komplett sportcsarnokot és fesztiváli nézőteret képes megtölteni emberrel. Első ránézésre nem tudjuk elképzelni, hogy egy ilyen csapat mit kezd a Zenepavilonunkkal, szemeink előtt már fán lógó- és bokorral küzdő emberek képe lebeg, kétségtelen, hogy elég nagyot álmodtak a szervezők az együttes meginvitálásával. Legyen bárhogy is, baromi nagy pacsi a kitalálónak a koncertért! Szeretnénk olyan városban élni, ahol egy random kedd este a Kiscsillag ad koncertet az ország egyik legszebb városi parkjában. Ja, és mindezt persze ingyen.

Zenepavilon az Érsekkert sarkában

A Zenepavilon további fellépőiről, illetve az időpontokról a korábban linkelt adatlapokon tájékozódhatunk. A koncertsorozat egyébként a hónap végén, június 30-án indul.

Szólj hozzá! 5 hozzászólás

  • Gabi Lipóczi szerint:

    a” kis tehénnek” jobban örülnék,mert ezt is elviszem magammal.

  • 埃格尔 szerint:

    Ez valóban király, de az Intim Tornának már nem örülök. Szerintem az egy rózsaszín barbis mű rock banda. Nem illik a fesztiválhoz. Bár lassan már nem marad olyan banda, aki idén nem lépett, vagy fog fellépni Egerben, tehát szűkül a minőségi kínálat.

  • EKMK szerint:

    A Zenepavilon és a Kiscsillag szervezője-kitalálója a Kerekes Band-es Fehér Zsombor… ;)