Skip to main content
Szabadidő

Egri esküvőről ír a Cosmopolitan.hu

By 2015. június 3.

Mindig érdekes, amikor nem a városról-, hanem annak lakóiról olvasunk valamit, olyan ez picit, mint amikor a színfalak mögé nézünk egy előadás után. Eger már az adottságai miatt is egy nagyszerű város, a pompás díszletet viszont a lakók töltik meg élettel. Kata és Péter egy különleges, retro esküvőt tartott városunkban egy éve, az ő történetük jelent most meg a Cosmopolitan.hu-n.

Hogyan ismerkedtetek meg Petivel?

Ő volt az első nagy szerelmem – még az óvodában! Egy utcányira laktunk egymástól, folyton együtt játszottunk, az első szájra puszimat is tőle kaptam. Óvoda után viszont elköltöztünk, nem tartottuk a kapcsolatot. 17 éves lehettem, amikor egy buliban újra találkoztunk. Tudtam, hogy ő az, és láttam rajta, hogy ő is megismert engem. Előtörtek a gyerekkori emlékek, de nem történt semmi. Aztán néhány év múlva Péter váratlanul bejelölt iwiw-en. Nem kellett sok, és megbeszéltünk egy randit, innen pedig már tudtuk, hogy összetartozunk. Az elején mégsem volt könnyű, mert más városban éltünk, de mikor Peti befejezte a sulit, összeköltöztünk. Ennek már 7 éve, azóta a lánykérésen és esküvőn is túl vagyunk, amit sokszor még most sem hiszek el.

retro-eskuvo-kata-peti-cosmopolitan(1)(608x403)

Hol tartottátok az esküvőt és hányan voltatok?

Egerben nőttünk fel mindketten, így nem volt kérdés, hogy vidéki lagzit szeretnénk. A polgári szertartás a főiskola kápolnájában volt, az egyházi esküvő a Barátok Templomában, a lagzi pedig az Agria Tiszk új rendezvénytermében. Nagy a család,  így összesen 150 vendégünk volt.

Cosmopolitan.hu

Érdeklődőknek a fenti linken további részletek, megannyi kép és egy videó is elérhető még a házaspárról. Nincs több mondandók, esetleg annyi, hogy igaz, csak így egy év távlatából és ismeretlenül, de azért gratulálunk és sok boldogságot kívánunk! :)