Skip to main content
Önkormányzati közlemény

Idén nyáron is blogol a félszemű dervis

By 2015. augusztus 1.

JUMURDZSÁK BLOGJA AZ EGER.HU OLDALON

A 2013-ban elindított projekt idén is folytatódik. Kálloy-Molnár Péter és Süveges Gergő után valaki ismét álarcot húz és blogolni kezd Egerről, magáról, a múltról és a jelenről.

A kérdés azonban továbbra is ugyanaz:

Ki is ő valójában?

A játék szabályai változatlanok és nem érdemes kimaradni belőle, hiszen a szerencsés nyertes egy egri szüreti hétvégével lesz gazdagabb. Az izgalmas történetek, a kihívásokkal teli játék ez alkalommal is garantált. Az olvasás után tippelésre hívjuk azokat, akik szívesen játszanak velünk. Előjáróban azonban csak egy dolog biztos, a rejtélyes személy hazánk egyik ismert közszereplője. Aki figyelmesen olvas, az utalásokat talál, melyek a megoldás felé visznek.

Idei Jumurdzsákunkról azonban annyit elárulhatunk, hogy személyes szál fűzi Egerhez, és a város romantikus oldalát nemcsak a regényekből ismeri.

Magyarország legismertebb törökjének 2015-ik évi történeteit négy héten keresztül az eger.hu oldalon lehet majd nyomon követni.

A megfejtéseket augusztus 19-én, 12.00 óráig várjuk az 1552@ph.eger.hu címre.

A FONTOS TUDNIVALÓK EGY CSOKORBAN:

  • A tippeket augusztus 19-én 12.00 óráig várjuk az 1552@ph.eger.hu címre!
  • Bármikor lehet tippelni, de érdemes várni vele, hátha Jumurdzsák még több részletet is elárul magáról!
  • Minden játékos kedvű érdeklődő csupán egyszer tippelhet, visszajelezni, hogy a tipp helyes-e, nem áll módunkban!
  • Eredményhirdetés Egerben, ahol mindenki személyesen találkozhat a rejtélyes, félszemű bloggerrel!
  • Érdemes mindenkinek velünk játszani, hiszen a más településről helyesen tippelők között egy egri, szüreti hétvégét sorsolunk ki, a szerencsés egri megfejtőt pedig értékes borcsomaggal és wellness utalvánnyal díjazzuk.