Skip to main content
Önkormányzati közlemény

Nincs más HÁTRA, mint Egerbe! + „Költözz Egerbe”

By 2015. augusztus 2.

A 2015-ös évben Eger Önkormányzata egy új játékra invitálta mind az egrieket, mind a hozzánk látogatókat. A „Nincs más HÁTRA, mint Egerbe!” elnevezésű, hátizsákos kampánnyal a két kereskedelmi rádió közreműködésével júliusban megszólítottuk az Egerben élőket, akik azóta is küldik nekünk a fényképeket nyaralásaikról, megosztják a nagyvilággal, merre is járnak a megnyert egri hátizsákkal és pólóval. Elmondták, miért szeretik Egert, milyen kedves történetek, élmények fűzik őket a városunkhoz. A szerencsés nyertesek között októberben egy külföldi, egy belföldi utazást, valamint egy értékes borcsomagot sorsolunk ki!

A városba érkező vendégeknek augusztus 13-ig az egri Tourinform irodában (Bajcsy-Zsilinszky u. 9.) van lehetőségük arra, hogy kitöltsék a rövid, Egerrel kapcsolatos kérdőívet és így részt vegyenek a játékban. Augusztus közepéig minden nap kisorsolunk egy hátizsákot és pólót (összesen 30 nyertes lesz), s a nyereményről aznap értesítjük az Egerben nyaraló szerencsést.

A velünk játszó vendégek teendője a következő:

  1. július 15-e és augusztus 15-e között az egri Tourinform irodában, vagy más belvárosi turisztikai információs ponton ki kell tölteniük egy rövid, Egerrel kapcsolatos kérdőívet. Az egy hónap során minden nap kisorsolunk egy hátizsákot és pólót, erről értesítjük a nyertes kérdőív kitöltőjét.
  2. A szerencsés nyerteseknek az lesz a feladatuk, hogy készítsenek magukról szelfit, vagy más jellegű képet, melyen egy számukra kedves egri életkép, vagy helyszín mellett jól látható az egri emblémával ellátott hátizsák és póló. Ezt a fotót kell feltölteniük a facebook.com/egrihatizsak oldalra.
  3. A beküldött fotók készítői között egy egri wellness hétvégét sorsolunk ki, így a fődíjas visszatérhet Egerbe és további egri történetekkel gazdagodhat.

A visszajelzésekről:

Mára eljutottunk oda, hogy a turisták egy része eleve a játék miatt érkezik a Tourinform Irodába, nagyobb része pedig szóbeli tájékoztatás után tölti ki nagy kedvvel a kérdőívet, vagy az iroda ajtajára kitett plakát-, illetve a pultokon található tájékoztatók elolvasása után dönt úgy, hogy játszik velünk. A Tourinform tájékoztatása szerint a játékkedv magas, ismertetés után a legtöbben kitöltik a rövid, Egerrel kapcsolatos kérdőívet. A játék fogadtatása jó, a nyeremények vonzóak a turisták számára, arra ösztönzik őket, hogy még nagyobb kedvvel vessék bele magukat az egri nyárba. A nyertesek nevét, illetve fényképét a Tourinform Iroda is közzéteszi a saját Facebook oldalán, s a nyertesek feladata az, hogy posztoljanak az Egrihátizsák oldalon.

Csavartunk egyet a „Költözz Egerbe” programon…

Júliusban Csisztu Zsuzsa sportiporter és televíziós személyiség érkezett családjával Egerbe, hogy egri hátizsákkal a vállukon bebarangolják a várost és interjúkban, képekben elmondják nekünk, hogy érezték magukat. Képgalériáikat, beszámoló levelüket több tízezren látták a közösségi médiában és több sajtóorgánumban.

A programot folytatjuk! 2015. augusztus 24-én újabb ismert személyiség érkezik családjával Egerbe, hogy felfedezze a város újdonságait, megismerje Eger új arcát és vonzó szolgáltatásait. Személyét – akárcsak az eger.hu-n egri élményeiről blogoló Jumurdzsákét – még övezze titok!