Skip to main content
Egyéb, blog

Bemutatjuk új oldalunkat

By 2015. augusztus 10.One Comment

Újdonsággal jelentkezünk lokálpatrióta olvasóinknak, ezután minden korábbitól részletesebben és hitelesebben tudjuk bemutatni az egri napokat! Megtaláltuk ugyanis a legjobb mesélőket: a lakókat!

Millió dolog történik egyetlen nap alatt Egerben, sok ezer élet fut párhuzamosan a barokk díszletek között, melyeket egyenként megismerni lehetetlenség lenne. Közelebb kerülni viszont lehetséges a nálunk élőkhöz és hozzánk érkezőkhöz, rakás más oldal mellett jó ideje figyeljük már az Instagramra feltöltött egri fényképeket is ennek érdekében. Míg az oldalakat viszont különböző bővítmények figyelik helyettünk, az instára mi magunk kattintgatunk, hiszen ezt találtuk eddig a legszórakoztatóbb, legérdekesebb és leghitelesebb beszámolónak Egerről. Valódi életképek találhatóak itt, amik mindig érdekesek külső szemlélőknek. Az Instán minden megvan, ami Egerben megvan…

…nők, akik után megfordulunk az utcán:

…gasztroélmények, amikre jóízűen emlékszünk vissza:

…városképek, amiktől összeszorul a szívünk:

Rábukkantunk egy bővítményre, amivel már házhoz tudjuk hozni az instagramos fényképeket, sőt, ezzel a lendülettel közzé is tudjuk tenni őket, így kedvezve a hozzánk hasonló érdeklődésű embereknek. Oldalsávból elérhető #Eger oldalunk erről szól, a menüpont már kattintható, sietősöknek akár innen is elérhető. Aloldalunkon az Instagramra #eger hashtaggal feltöltött fotókat listázzuk ki, óránként frissítve a találatokat.

Szólj hozzá! One Comment

  • eszes szerint:

    Hát akkor kezdjük !!! A sok nagy ,,lé,,előtt Eger lakótelepén vágták a ,, füvet,, a kiszáradtat , tegnap és ma is vágták ugyanazt csak már a ,, beáztattat,, ez ,, ésszerű,, mert ha a szerződés megvan teljesiteni kell , de nem lehetne ésszerűbb szerződést kötni ???