Skip to main content
Közlekedés

Még augusztusban elkezdődhet a Tűzoltó téri kerékpárút építése

By 2015. augusztus 12.4 hozzászólás

Alapvetően nem szeretünk az Önkormányzatnak írogatni, egyrészt, ki tudja, hogy válaszolnak-e, ugye, másrészt meg biztos van éppen elég bajuk nélkülünk is, fordított esetben mi sem szeretnénk magunkat, ha mindenféle hülye kérdéssel írogatnánk. Ámde. Vannak témák, amikben nem tudjuk türtőztetni magunkat, az épülő kerékpárút nyilván ezek közé tartozik.

DSC_0282

Kedden írtuk, hogy még gyanúsan érintetlen a Tűzoltó tér és Mária utca közötti szakasz, a tervek szerint itt fog kanyarogni a kerékpárút-hálózat egyik legizgalmasabb szakasza (amiről itt írtunk korábban). Nem bírtuk tovább, megkerestük az Önkorit, hogy mi lesz ezzel a résszel. Rekordgyorsasággal megérkezett a válasz, amit ezúton is köszönünk:

A Tűzoltó tér-Mária utca közötti szakasz kivitelezését kivitelező szándéka szerint e hó végén megkezdi. A kerékpárút kivitelezése ezen a szakaszon október közepére fejeződhet be, a hozzá kapcsolódó patak meder burkolási munkák várható befejezése november vége.

Tuza Róbert

Nem kell már sokat várni tehát a munkagépek megjelenésére, és bár az még kicsit odébb lesz, hogy végig is tekerhetünk a szakaszon, már iszonyat várjuk az átadást.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

 • Ágnes szerint:

  Türelem ! Türelem ! Eddig is minden elkészült Egerben, ez a kerékpár út is el fog készülni és az sem baj, ha késik egy kicsit majd az átadás.
  Gőzerővel dolgoznak a patak parton is ebben az őrületes hőségben ! Minden elismerésem azoké az embereké !

 • Béla szerint:

  Azért külön gratula, hogy a nyári szezon után (ugye legtöbben ekkor bicóznak) készül el az egyik legfontosabb része a kerékpárútnak! De legalább ilyenünk is lesz!

  • Gábriel szerint:

   Sebaj! Télre készen lesz! Nyáron úgyis kerékpározhatatlan lesz a gyalogosok miatt.

 • Edit szerint:

  A kerékpárút a kertünk végén megy el , kíváncsian várom a kivitelezést.