Skip to main content
Kereskedelem

Önkiszolgáló fagyizó nyílt a Széchenyi utcán

By 2015. augusztus 13.5 hozzászólás

Vegyes érzésekkel fogadtuk a város legújabb fagyizóját, a július 17-én nyílt La Créme-et. Tudni illik a fagylaltozó egy söröző helyén, történetesen a Drink Bár épületében nyílt – nagy kocsmatúrázók lévén mi meg nyilván megsínylünk minden kocsmabezárást. Azokét pláne, amikben jómagunk is visszatérő jelleggel megfordultunk. A bezárásról persze nem a La Créme tehet, a Drink Bár megszűnése után pár hétig kiadást hirdető papírok voltak láthatóak az ablakokon, a fagyizó így csak betöltött egy űrt a sétálóutca közepén, mely cselekedetért meg már mindenképp hálásak vagyunk neki. Úgy meg pláne, hogy nem is akármilyen profillal töltötte be ezt az űrt. A La Créme Eger első önkiszolgáló fagyizója lett, most már ilyen lehetőséggel is gyarapodott a városunk, az élményért elég csak a Széchenyi utca 5. szám alá bebattyognunk.

Tiszta fagyinagyhatalom lettünk egyébként idén nyáron, pár száz méteres körben kapásból hét fagyizót tudunk. Lett választék bőven, az édesség kedvelőinek egy szavuk nem lehet panaszra.

DSC_0229

lacreme

Szólj hozzá! 5 hozzászólás

  • Nagyon finom jó krémes fagyikból lehet választani és meglehet pakolni finom cukrokkal öntettel. Ja és olyan íze amit a neve is írja, mert sok egri fagyizóban édes egy ízű akkár melyikből kér az ember. :)

  • Hehe szerint:

    Jaja, tök jó. Csak óvatosan, mert repkednek a dekák, és lehet nyitni a buxxát :D

  • eszes szerint:

    TUDOM NEM IDE TARTOZIK DE AZ OKMÁNYIRODÁT ÉS A KER. KAMARA IRODÁJÁT NEM LEHETNE ,, BELJEBB,, HOZNI- PL. A BÉKÉLTETŐ TESTÜLET MIATT HA MÁR AZ ÉMÁSZ A ,, KÉKESTETŐRE,, VITTE !!!!!!!!

  • eszes szerint:

    Mézédes dinnye …. Hirdeti a piaci árus !!!! Na és a cukrommal mi lesz ??? Persze sokan nem is tudják hogy ,, azok ,, …..Mert az osztrák statisztikák is ezt irják , hogy más van a cimkén és más van a palackban…