Skip to main content
Szabadidő

Supernem helyett Hősök koncert lesz a Sörfesztiválon

By 2015. augusztus 18.

Technikai okok miatt elmarad a Supernem koncert az Agria Park szervezte Sörfesztivál szombati napján. Nem esett kétségbe viszont a bevásárlóközpont, helyette kitöltötték mással a keletkezett űrt, 21.00-tól így a Hősök zenél majd a nagyérdeműnek. Egész szép koncertfelhozatalt dobott össze egyébként a Park, az említett csapat mellett fellép majd a Muriel, a The Carbonfools és a Paddy and the Rats is – egy ingyenes program esetében aligha vágyhat ennél többre az ember.

apsorfesztival

No de ki az, aki a fellépők miatt megy ugye egy olyan rendezvényre, amit Sörfesztiválnak hívnak?! Mi is a fenséges lőtyik miatt kattintottunk először az eseményre, aztán pofára is estünk, mert ezt úgy szolidan kihagyták a program leírásából a szervezők. Nem hiszik el, hogy a borok városában is vannak, akik képesek voltak végiginni a város összes kocsmáját pusztán a sör iránti rajongás miatt. Pedig vannak ilyenek, és minket tényleg a termékek érdekelnének jobban a programok helyett. Szerencsére nem voltunk egyedül, a facebook esemény alatt is rákérdezett erre egy kommentelő, a pláza válaszát bemásoljuk, hogy más sörimádók is tudjanak a jóságról: „A fesztiválon megkóstolhatod a Legenda, a Kapucinus, a Békésszentandrási, a Fóti, a Gyertyános és a RothBeer kézműves sörfőzdék remekeit, ezeken kívül pedig lesz kínálat egyéb sörökből is (ízesített vagy például gluténmentes sörök)!” Alább a fesztivál leírását is csatoljuk kedvcsinálónak, és egyben buzdítunk is látogatásra, ha már sörfőzdéje nincs a városnak (ami személyes tragédia egyébként), legalább a máshonnan hozott kincsekkel kényeztessük magunkat.

Újra SÖRFESZTIVÁL a Díszkertünkben!

Nincs is jobb, mint kellemes időben legurítani egy-két korsó jéghideg sört, hűsölni a fák tövében és élvezni a szuper zenei programokat a barátokkal. Közeledik az idő egy jó kis hétvégi lazításra!

Az augusztusi hosszúhétvégén az Agria Park Díszkertje újra átalakul: felsorakoznak a faházak kitűnő kézműves és prémium kategóriás sörökkel töltve, sercegnek a vaslapon a helyben sült finomságok és jobbnál jobb programok váltják egymást a színpadon.

A fesztiválon a különleges sörök és gasztronómiai élmények mellett színpadi programokon is részt vehetnek a látogatók. Délutánonként a legkisebbeket zenés mesejáték várja, esténként pedig kitűnő zenekaroké a színpad!
A két nap alatt koncertet ad a The Carbonfools, a Paddy and the Rats, a Hősök és a Muriel, az éjszakai hangulatról pedig lemezlovasok gondoskodnak.

Az esemény persze nem csak a hagyományos ízek elkötelezettjeinek szól, az újdonságok kedvelői is találhatnak maguknak különlegesen ízesített, vagy éppen gluténmentes folyékony kenyeret. A hölgyeknek pedig itt a legjobb alkalom a nagy shoppingolásra, hiszen míg a párjuk az udvaron élvezi a hangulatot, az Agria Park közel 100 üzletében most sürgetés nélkül, nyugodtan vásárolgathatnak.

A rendezvény, mint mindig, most is ingyenes!

Agria Park