Skip to main content
Önkormányzati közlemény

Csomópont-felújítások Egerben

By 2015. szeptember 15.One Comment

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-től származó információ alapján elindult három Egerben három fontos közlekedési csomópont felújítása. Íme, a cégtől származó legfontosabb információk:

–         Az Árpád út – Szvorényi úti jelzőlámpás csomópontnál lezárják a Szvorényi út belváros felőli részének Okmányiroda előtti útszakaszát, ezért az Árpád úton és a Szvorényi út Szalóki út felőli részén sávszűkítések várhatóak. A lezárás időtartama alatt a közlekedést a Hatvani kapu tér – Törvényház utca terelőútvonalon javasolják. Forgalomkorlátozásokra itt szeptember közepétől, várhatóan november végéig kell számítani.

–         Az Egri út – Tárkányi úti csomópont felújítása miatt az Egri úton és a Tárkányi úton a kivitelezés időtartama alatt sávszűkítések várhatóak. Forgalomkorlátozásokra itt október végéig kell számítani.

–         A Mátyás király út – Külsősor út – Vincellériskola úti jelzőlámpás csomópont felújításához kapcsolódóan előre láthatólag teljes lezárásra nem lesz szükség, ugyanakkor a kivitelezés fokozott óvatosságot kíván a közlekedőktől.

A korszerűsítések miatt ez év végéig helyenként forgalom- és sebességkorlátozásokra kell számítani az érintett szakaszokon.Tisztelettel kérjük a közlekedők megértő türelmét!

Szólj hozzá! One Comment

  • Láss,láss.... szerint:

    Már többszöri kérdés eddig válasz nélkül – a Kertész útról a Sas útra való kihajtás…. vagy az önk. ,, terület,, és várják rá a ,, mannit,, , ,, zsozsó ,, stb hogy ne a ,, cég ,, pénze apadjon ??? Pedig , ha nem veszélyesebb amit ,, állitólag ,, EGER lakossága ,, óhajtot …….