Skip to main content
Szabadidő

Elköltözik az okmányiroda

By 2015. október 6.3 hozzászólás

Elég fontos változás lép életbe október közepén az egriek ügyintézésében, elköltözik ugyanis az okmányiroda. Emberbaráti lépés ez, az iroda a Szvorényi utcáról a Barkóczyra települ ugyanis át, ezerszer könnyebben megközelíthetővé válva így közösségben utazók számára. Az új helyszín mellett ugye buszpályaudvar és mindkét irányban helyi buszmegálló is található. Egyetlen dolgot sajnálunk mindössze, mégpedig, hogy a Szvorényi utcára éppen az okmányiroda miatt építettek egy pöpec kis (fedett !) kerékpártárolót annak idején, kár érte, hogy már nem használhatjuk ügyintézésekkor. Hacsak! Mondjuk kapna egy ilyet a Barkóczy utca is?! Hátha, mindenesetre az ennél lényegesebb részletekkel mellékeljük alább az önkormányzat közleményét a költözésről.

Új helyre költözik az egri okmányiroda – kormányablak nyílik Egerben.

2015. október 9-én bezár az egri Szvorényi utcai okmányiroda, funkcióját teljes egészében az október 15-én a Barkóczy utca 7. szám alatt megnyíló új kormányablak veszi át. Jelenleg ebben az épületben működik az Egri Járási Földhivatal is.

A költözés miatt október 9-én (pénteken) csak 12.00 óráig lesz nyitva a régi okmányiroda, október 12-étől október 14-éig pedig csak a környék okmányirodáiban (Bélapátfalván, Füzesabonyban, Gyöngyösön, Hatvanban, Hevesen és Pétervásárán) és kormányablakaiban (Gyöngyösön, Lőrinciben és Hatvanban) lehet majd az ügyekben eljárni.

Az illetékességhez kötött lakcímváltozást és egyes járműigazgatási ügyeket azonban majd csak október 15-étől, az új kormányablakban lehet intézni.

Az új kormányablak – egyben tehát okmányiroda is – hétfőn 7.00-18.00, kedden 8.00-18.00, szerdán 11.00-18.00, csütörtökön 8.00-18.00, pénteken pedig 8.00-16.00 óráig tart nyitva.

eger.hu

Szólj hozzá! 3 hozzászólás