Skip to main content
Más tollából

Vegetáriánus receptek a Bükk mellől

By 2015. november 1.

Nekünk sajnos annyi közünk van a főzéshez itt a blog mögött, hogy ismerünk olyan embert, aki otthonosan mozog a konyhában, na meg persze még annyi, hogy magabiztosan el tudjuk helyezni térképen a város vendéglátóhelyeit, így éhség esetén legalább azt tudjuk, hogy hová menekülhetünk. Szerencsére nem mindenki van ezzel így – na ezen népesebb és boldogabb csoport tagjainak ajánlunk most egy ingyenesen letölthető könyvet Eger szomszédságából. Nem is húzzuk tovább az időt, jöjjön inkább az egyébként kimondottan igényesre sikerült kiadvány bemutatója alább. Érdeklődőknek előre jelezzük, hogy a letöltési link is itt lesz megtalálható.

„Ami biztosan feltűnik majd, az a természet közeli életmód és az a fajta alapanyaghasználat, amihez a Bükk és a saját kiskertünk ad folyamatos ihletet és javakat.” Megjelent Bliszkó Viktor könnyen elkészíthető, házias ételeket bemutató „Vegetáriánus receptek” című ingyenes könyve – nem csak vegetáriánusoknak.

Bliszkó-Viktor-Vegetáriánus-receptek-2

Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy teljesen vagy részlegesen, de száműzik a húst étrendjükből. Sokan kényszerből, míg mások meggyőződésből fordulnak a vegetáriánus étrend felé. Az átlag magyar ember számára elérhető éttermek kínálata azonban meglehetősen egysíkú: a rántott sajton, a rántott karfiolon és néhány salátán kívül még néhány ételben ki is merülnek a lehetőségek. Ezen a helyzeten túlmutatva kínál saját tapasztalatokon nyugvó alternatívákat Bliszkó Viktor, a vegetarianusreceptek.hu oldal létrehozója. Receptjeit egy kiadványba rendezte, és szokatlan módon szembemenve az aktuális trendekkel teljesen ingyen adja.

Az egyéni hangvételű és gazdagon illusztrált könyv érdekessége, hogy a benne szereplő izgalmas ételek otthon is könnyen elkészíthetőek, hiszen többségében a háztartásokban is megtalálható, hétköznapi alapanyagok felhasználásával nyújt segítséget a vegetáriánus étrend szerelmeseinek. Az indiai, az olasz és a magyar konyha jellegzetességeit is magukban hordozó fogások garantáltan feldobják a család étrendjét.

Ha Ön vegetáriánus, akkor töltse le a legújabb, ingyenes receptkönyvet, és egyen olyan jókat, mint még soha! Ha nem vegetáriánus, akkor pedig azért töltse le!

Meglátja: van élet a húson túl!

A kiadvány e-book formátumban érhető el a http://vegetarianusreceptek.hu/a-konyv címen.