Skip to main content
Közlekedés

Így változik a helyi menetrend december 13-ától

By 2015. november 21.One Comment

Jó szokás szerint december közepén mindig eszközöl némi javítást az Agria Volán a helyi menetrendjén, nem lesz ez másképp idén sem. Ahogy megszokhattuk, nem gigászi újdonságokra kell ilyenkor számítani, csak apróbb foltozgatásokra. Alább mutatjuk, hogy idén mi változik majd:

Menetrendváltozás 2015. december 13-tól a helyi közlekedésben

Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy 2015. december 13-án (vasárnap) üzemkezdettől életbe lép a 2015/2016 évre meghirdetett helyi autóbusz menetrend.
A tervezett változtatások az alábbi autóbuszvonalakat érintik:

5i        Autóbusz-állomás – Tihaméri malom

Összevonásra került két járat a jobb kihasználtság érdekében, így iskolai előadások napján 7.20 órakor fog közlekedni.

5        Agroker – Tesco áruház

Az Agrokertől munkanapokon 5.32 órakor közlekedő járat 2 perccel később indul.

10       Lajosváros – Berva

Szabad- és munkaszüneti napokon reggel 4.38 óra helyett 4.25 órakor közlekedik az autóbusz a Berva irányába a 14A járat menetrendjének módosítása miatt.

11       Felnémet – Lajosváros

A Felnémeti városrész kedvezőbb ellátásának érdekében 2 járatpár esetében közlekedési korlát csere történt, ezáltal időben optimálisabban jönnek az autóbuszok ebből a városrészből.

12       Lajosváros – TESCO Áruház

Munkanapokon a jobb járateloszlás érdekében mindkét irányban a 9-12 óra között közlekedő járatok esetében néhány perces indulási idő korrekciót hajtottunk végre az ütemesebb közlekedés érdekében.

Iskolai előadások napján reggel 1 új járatpár fog közlekedni a jobb járateloszlás érdekében.

14       Lajosváros – Berva

Szabad és munkaszüneti napokon a jobb járateloszlás érdekében 5 perccel korábban közlekedik az eddig 4.50 órakor közlekedő járat.

14A    Berva – Lajosváros

A Bervából szabad és munkaszüneti napokon reggel a vasúti közlekedéshez való jobb csatlakozás biztosításának érdekében 5.10 óra helyett 5.02 órakor indul az autóbusz a Bervából.

17       Vasútállomás – TESCO áruház

Munkanapokon reggel 6.33 órakor új járat fog közlekedni a Tesco áruház felé.

A reggeli megnövekedett forgalom miatti késések kiküszöbölése érdekében a Tesco áruháztól 7.10 órakor közlekedő járat 7.08 órakor fog közlekedni.

A helyi közlekedés 2015/2016 évi menetrendjének tervezetét letöltheti innen.

KMKK – Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.
Egri Területi Igazgatósága

Szólj hozzá! One Comment

  • eszes szerint:

    Ha már a menetrend változik változhatna a tőbb alacsony padlós – kismamák – busz is , normális időponti menetrenddel – ne pedig ahogy az ellenőrők mondják – ez csak ,, smafu,, szlogenre leforditva – annak idején az ujság is azt irta hogy ha első ajtós felszállás lesz több uj buszra fut – az irást eltettem de önöknél ez nem ,, ragadt ,, meg – de nézzenek szét a környező megyékben mert ami Egerben van az — az nagy szégyen és ez kirakatváros ????? Nyiregyháza ,Miskolc , Szolnok , lazán leköröz … stb… de akinek 4 – és nem buszkerék van a ,, segge ,,alatt az … nem tudja…