Skip to main content
Önkormányzati közlemény

400 gyermeknek okoz majd örömet az Egri Városháza Mikulása

By 2015. november 30.

Összesen 400 egri gyermeket ajándékoz meg a Városháza Mikulása a 2015-ös évben. December 3-án indul az négy eseményből álló ünnepségsorozat, melynek során alkalmanként 100-100 apróság találkozhat a nagyszakállúval, s az ajándékcsomag mellé egy kedves, ünnepi előadást is élvezhet Eger Önkormányzata és a Harlekin Bábszínház művészeinek jóvoltából.

Csütörtökön délután a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak gyermekeit látogatja meg a Mikulás, a gyermekeket Habis László polgármester köszönti.

December 4-én, pénteken 10.00 órakor 100 óvodás gyermeket lepünk meg a bábszínházban tartandó ünnepségen, akiket Gál Judit képviselő asszony (civilben óvodavezető) köszönt majd. Pénteken délután, 14.00 órakor 100 egri iskolás kap ajándékot a jóságos Télapótól, s a gyermekekhez Rázsi Botond alpolgármester szól majd néhány mondatban.

Szent Miklós napján, december 6-án vasárnap 14.00 órakor – az Egri Családsegítő Intézettel együttműködésben – 100 hátrányos helyzetű gyermeket látogat meg a Mikulás a Harlekinben. A gyermekeket Martonné Adler Ildikó alpolgármester asszony köszönti.

Tavalyi fotók: Nemes Róbert