Skip to main content
Szabadidő

iOS-en is játszhatunk a Jumurdzsák gyűrűjével

By 2015. december 4.

Már ha van iPhone-unk, vagy iPad-unk ugye. Mi mindkettőnek híján vagyunk, Androidra meg sajnos nem tervezik egyhamar kiadni a játékot, de ettől függetlenül rajongásunk még határtalan, a hírről szóló cikk ide kattintva olvasható el. Nem magunktól bukkantunk ám ilyen tartalomra, Gábor mutatta meg nekünk, ezer hálánk neki ezúton is érte!

A Jumurdzsák gyűrűje több ok miatt is a szívügyünk, egyrészt meggyőződésünk, hogy ezt hívják városmarketingnek… Régen valahogy jobban ment ez, még a Sas Tamás rendezte Szinglik éjszakája is többet ért – pedig ez nagy szó – a jelenlegi próbálkozásoktól, a játékról meg ne is beszéljünk akkor, az fogalom, így kell egy várost népszerűsíteni. Most vessük össze ezeket az ötleteket a jelenlegi hátizsákos csodákkal. Ugye? Szóval a Jumurdzsák gyűrűjét a célja miatt is imádjuk, olyan eredeti módon vitte anno hírét Egernek, hogy csak na. A minőségről árulkodik, hogy még lassan 10 év elteltével is le lehetett porolni a játékot és még most is alkalmas volt arra, hogy egy, a miénktől aránytalanul nagyobb piacra vigyék azt. Ehhez  iszonyat komolyat kellett anno alkotni, 10 év borzasztóan nagy idő az informatika világában.

jumurdzsak

Jelenet a játékból Gabortoth74 végigjátszásán.

Aztán magáért a játékélményért is szeretjük a Jumurdzsákot. Nehéz, fejtörő, kreatív, néha vicces, érdekes. A hangulat meg, hogy a saját városunkkal- és városunkban játszhatunk a számítógépen, hát az valami egészen különleges. Nyilván a mi polcunkon is ott mosolyog egy eredeti példány a DVD-ből, aki nem ilyen szerencsés, ő itt beszerezheti, az ára 5 000 forint. Sunyik biztos le is tudják még tölteni, anno egy torrent oldalon is megakadt a szemünk rajta, tuti fent van még valahol. Meg, akinek valamilyen iOS készüléke van, ő már arra is megveheti. Sajna csak angolul, de ha beszéljük a nyelvet, higgyük el, megéri beruházni rá.