Skip to main content
Kereskedelem

Az Uránia Mozi egy évre az Agria Parkba költözik

By 2016. január 10.január 24th, 20163 hozzászólás

Felújítás miatt egy évre a plázába költözik az Uránia mozi. Részletek az erről szóló tájékoztatóban, alább:

Az Uránia Mozi egy évre az Agria Parkba költözik.

Megújul hazánk egyik legrégebbi, ma is moziként funkcionáló filmszínháza, az egri Uránia Mozi. Eger Önkormányzata régóta tervezi a tulajdonában álló Széchenyi utcai, műemléki jellegű épület energetikai, gépészeti és hőtechnikai felújítását, ehhez a forrás a Területi Operatív Programban Eger számára elkülönített összegből biztosítható.

Az igen időszerű és összetett beruházás az épület jellege és kora miatt hosszas előkészületet igényel, így a mozi zavartalan működtetése és a nézőközönség magas színvonalú kiszolgálása érdekében az Uránia vetítéseit is az Agria Film Kft. másik telephelyére, az Agria Park bevásárlóközpontba irányítjuk át. Ezen a telephelyen három vetítőterem áll rendelkezésre és tárgyalások folynak a bevásárlóközponttal annak érdekében, hogy az átmeneti időszakban is az eddig megszokott, széleskörű szolgáltatás várja a mozi vendégeit.

Az Uránia Moziban így január 11-től várhatóan egy évig nem lesznek vetítések, ám a felújítást követően az épület továbbra is moziként szolgálja majd az egri közönséget.

Kérjük a filmkedvelő közönséget, hogy a továbbiakról tájékozódjon az egermozi.hu oldalon, a facebook.com/egermozi oldalon, valamint a Cinema Agria Mozi (Agria Park – Törvényház út 4.) pénztáraiban.

Agria Film információ

Szólj hozzá! 3 hozzászólás