Skip to main content
Szabadidő

Egerben ad koncertet Tompos Kátya

By 2016. február 23.

„Egek.” – Mindössze ennyit tudtunk mondani, amikor először megláttuk, hogy egri koncertet ad Tompos Kátya. És ennyit tudunk mondani még ma is, amikor rá gondolunk…

Tompos Kátya és a mi viszonyunkról annyit kell tudni, hogy ő nem tud a mi létezésünkről, mi viszont nagyon is az övéről. Jóideje ott mosolyog már zöldborítós albuma a telefonunkon, ami kismillió séta, biciklizés és buszozás alkalmával szolgált  kiváló háttérzeneként. Tompos Kátya zenéjére utazni élmény. Tompos Kátya zenéjét otthon hallgatni is élmény. Tompos Kátya zenéje önmagában élmény. És most ezt az élményt Egerben is átélhetjük.

tomposkatya

Tavaly augusztusi bejegyzésünkben (amiben a Zenepavilonért rajongtunk ugyanennyire mint most a koncertért) említettük meg, hogy még esetleg Tompos Kátyával lehetne feltenni a pontot az i-re. Igaz, nem ingyenes és nem zenepaviloni mivoltjában, de meghallgatásra talált az óhajunk: április 14-én Tompos Kátya koncert lesz a Bartakovics Béla Közösségi Házban. Adatlap az eseményhez az EKMK oldalán ide kattintva.

A belépő elővételben 1.500 Ft, napján pedig 2.500 Ft. Hogy hol lehet venni, arról egyelőre nem szólnak a hírek, de rajtunk kívül még úgyse kezd el senki februárban várni egy április közepi koncertet.

Ízelítő a zenéből videó formában itt: https://www.youtube.com/watch?v=w1RDuOla0yE

Ugynailyen ízelítő, viszont írva, pedig itt: http://www.ekultura.hu/hallgatnivalo/ajanlok/cikk/2014-01-14+15%3A00%3A00/tompos-katya-keresztul-europan-cd