Skip to main content
Szabadidő

Vegetáriánus receptek a Bükk mellől – Nyerd meg a könyvet otthonra!

By 2016. február 25.március 4th, 2016

mega_vega_darido_2kiadas38_b_0000_Layer 6„Ami biztosan feltűnik majd, az a természet közeli életmód és az a fajta alapanyag használat, amihez a Bükk és a saját kiskertünk ad folyamatos ihletet és javakat.” 

Megjelent Bliszkó Viktor könnyen elkészíthető, házias ételeket bemutató „Vegetáriánus receptek” című könyvének második, bővített kiadása – nem csak vegetáriánusoknak.

Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy teljesen vagy részlegesen, de száműzik a húst étrendjükből. Sokan kényszerből, míg mások meggyőződésből fordulnak a vegetáriánus étrend felé. Az átlag magyar ember számára elérhető éttermek kínálata azonban meglehetősen egysíkú: a rántott sajton, a rántott karfiolon és néhány salátán kívül még néhány ételben ki is merülnek a lehetőségek. Ezen a helyzeten túlmutatva kínál tapasztalatokon nyugvó alternatívákat frissen megjelent kiadványával a szerző, a vegetarianusreceptek.hu oldal létrehozója.

Az egyéni hangvételű és gazdagon illusztrált könyv érdekessége, hogy a benne szereplő izgalmas ételek otthon is könnyen elkészíthetőek, hiszen többségében a háztartásokban is megtalálható, hétköznapi alapanyagok felhasználásával nyújt segítséget a vegetáriánus étrend szerelmeseinek. Az indiai, az olasz és a magyar konyha jellegzetességeit is magukban hordozó fogások garantáltan feldobják a
család étrendjét.

Az első kiadás bitjei helyett nagyon sokan keresték a hagyományos, ám tényleg kis példányszámban készült papíralapú változatot, ezért készült a második kiadás. Viszont mielőtt újra nyomdába került volna, „picit” belenyúltak: 6 új recept, 12 új kép, vegán jelölések, további pontosítások.

Ha Ön vegetáriánus, akkor vegye meg a legújabb receptkönyvet, és egyen olyan jókat, mint még soha!

Ha nem vegetáriánus, akkor pedig azért vegye meg! Meglátja: van élet a húson túl!

A kiadvány megrendelhető a http://vegetarianusreceptek.hu/a-konyv címen, vagy megvásárolható az alábbi értékesítési pontokon:

  • Amrita Jógaközpont; 1110 Budapest, Bartók Béla út 34. I./3.
  • Lumen Zöldség és Közösségi Szolgáltató; Budapest, Klauzál tér 14.
  • Yoga Bazaar; 1075 Budapest, Astoria, Károly krt 1. jobb lépcsőház II.e.
  • Dió Gyógyfűszertár; 3300 Eger, Jókai u. 1/A
  • Govinda Vegetáriánus Étterem; 3300 Eger, Tűzoltó tér 5.
  • Faluház; 3324 Felsőtárkány, Fő út 350.
  • Gyógynövény szaküzlet; 3900 Szerencs, Rákóczi út 104.
  • Vegyeskereskedés; 4455 Tiszadada, Hősök tere 14/A

vegetarianusreceptekkonyv

Az író, Bliszkó Viktor felajánlásából most nem csak megvehető, de meg is nyerhető a könyv! Nincs más teendő, mint elbarangolni a facebook.com/vegetarianusreceptek oldalra, jól megnézni az ott látható borítóképet, majd az azon szereplő sárga szöveget beküldeni az alábbi formula segítségével. Beküldési határidő: március 3. Sorsolás március 4-én, a nyertest még ezen a napon értesítjük is!

A játék véget ért.