Skip to main content
Kereskedelem

Újabb kávézót nyitott az Agria Film

By 2016. március 8.One Comment

Tavaly májusban nyitotta meg kapuit az Uránia mozihoz tartozó, stílusosan Uránia Café névre keresztelt kávézó, amiről annak idején mi is írtunk itt. A mozi vendéglátóhellyel történő ötvözésére nem ez volt az egyetlen kísérlet, az Egészségház utcai Kertmozi is kapott egy Fröccskert nevezetű helyet maga mellé. A kör most bezárult, az Agria Filmhez tartozó harmadik mozi, a plázás Cinema Agria is megkapta a maga kávézóját, a Mini Cafét.

10371250_186840355020100_8785708736740626137_o

A vendéglátóhelyek mindhárom esetben látványosan csak kiegészítő elemnek lettek szánva, ami bár elképzelésileg nagyon jó, részben azért olykor szomorú is. Az Uránia Caféból is lehetett volna egy sokkal ütősebb helyet alkotni, de az igazi vesztes a Fröccskert, amiből egy Egerben páratlan kerthelyiséget lehetett volna varázsolni a belvárosban, ami garantáltan telt házzal, vagy telt ház közeli állapottal működött volna minden nyári estén. A most megnyílt Mini Cafénak ugyanakkor jól áll ez a kiegészítő szerep is, tőle nem vár többet az ember. Az elképzelés pedig továbbra is példás, hogy ilyen többletszolgáltatásokkal segítsék a mozi működését.

Az apró kávézó a mozi pénztár mellett található az Agria Park első emeletén. Érdeklődőknek mutatjuk alább a nyitásról szóló hírt.

Megnyílt a Mini Café, az új mozi kávézó

Megnyílt az Agria Parkban található Cinema Agria közvetlen szomszédságában, a jegypénztárak mellett a város legminibb kávézója, a Mini Café.

A mozisoknak mondhatjuk, hogy mániájuk kávézót nyitni a mozik szomszédságában. Ez persze nem véletlen, hiszen a vendégeiknek ezáltal plusz alternatívát tudnak nyújtani a szórakozás előtt, vagy után. Egy randi megkoronázásának nincs is jobb, mint a filmben látott élmények átbeszélése egy tea mellett, vagy épp a filmre várva elszürcsölni a kedvenc ízesített latténkat.

Az egri mozik esetében (tavaly Uránia, idén Agria) az újonnan nyíló kávézók a napközbeni telefonos jegyfoglalási lehetőséget és helyszíni jegyvásárlás lehetőségét oldja meg, hiszen a kávézó nyitvatartásával egyidőben ez is megoldottnak látszik.

A Mini Café arculata merőben eltér az Uránia Cafétól, igazi plázás hangulat köszön vissza, merész színekkel.

A Mini Café Facebook oldalát itt érheted el.

Agria Film

Szólj hozzá! One Comment

  • Egyúttal megszüntették a már jól bevezetett, megkedvelt New yorki MET HD LIVE operaközvetítést, így az operakedvelők utazhatnak Budapestre, ha van elég pénzük, idejük és sok egyedülálló nőnek kisérője, mert az éjszakában kell hazautazni, ha egyáltalán van mivel, mert az utolsó busz 10.45-kor indul Budapestről Érthetetlen, hogy a moziból vendéglátó lett , az igényesebb kultúrára „nincs pénz” Eger nagyon sikeres városában. :(