Skip to main content
Kereskedelem

Újult erővel eladó a belváros egyik szégyenfoltja

By 2016. március 22.2 hozzászólás

Réges-régen, még 2013. januárjában örültünk meg neki, hogy végre felkerült egy „eladó” tábla a belváros egyik szégyenfoltjára, a Dr. Hibay Károly utca üres telkére. Az ilyen kaliberű telkek persze nem egyik napról a másikra kelnek el, arra viszont nem számítottunk, hogy még három év után sem lesz semmi változás. Mármint változás azon kívül, hogy azóta már parkolóként használják a területet.

DSC_4459

Kívülállóként nem lehet megmondani, hogy az el nem adás hátterében valóban az érdeklődők hiánya állt-e, vagy pedig a megbízott ingatlaniroda bénáskodása, tény mindenesetre, hogy már egy új iroda kínálatára is felkerült a telek. Az Otthon Centrumnál pedig végre netes adatlapot is kapott a terület, amivel egyrészt könnyebben lehet vevőt is találni, meg amiről másrészt mi is tudunk tájékozódni. Így könnyen megtudtuk például, hogy a 934 négyzetméteres telek (amit 2013-ban 900 négyzetméteresnek tippeltünk, mert aaaannyira jók vagyunk!4!!) 75%-ban beépíthető és 95,25 millió forintba kerül. A telek kiváló fekvésén a sétálóövezet árnyal egyedül – az engedélyköteles autós behajtás csomó funkciót kizár ugye – de hát ez jár cserében azért, ha az ember a főtér szomszédságában szeretne egy patakparti, valljuk be, nagyon menő adottságú telket vásárolni.

Ugyanitt jegyeznénk még meg érdekességképp, hogy mostanra lekerült az eladó tábla az Egervin egykori telephelyéről a vasútállomás mellett, illetve az internetes adatlap sem érhető már el a területhez. Jó eséllyel elkelt a telek, amin (ha még így van is), eltarthat egy ideig, hogy bármiféle munka kezdődjön. Ettől függetlenül nagyon örömteli lenne, ha valóban gazdára talált volna az egykori telephely, mert a jelenlegi állapot igencsak keservesen fest.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • Kazinczi Ildikó szerint:

    A Dobó utcában is parkoló lett a lebontott ház helyén.. oda is ki volt írva egy idegig :eladó.

  • Pintyőke.... szerint:

    HA MÉG A BELVÁROSI ÁTADÁSI JOGOK UTÁN SEM KAPKODNAK…… ??? AZ ADOTT TERÜLETRE MEG CSINÁLJANAK 1 TAVAT BELVÁROSI ,, PECÁZÁSHOZ ,, S NEM LESZ SOHA ,, VIZIBICIKLI ,, ….