Skip to main content
Kereskedelem

Az Agria Parkba költözik a belvárosi Telekom üzlet

By 2016. április 11.4 hozzászólás

Nyiki-csuki játékot játszik pár üzlet az Agria Parkkal, korábban az Unicredit bank zárta be az üzletközponti fiókját, hogy kis időn belül a belvárosi fiókjának bezárásával visszaköltözzön a Parkba, most pedig a Telekom süti el ugyanezt a poént. A cégnek korábban is volt egy bérleménye a ház földszintjén, annak működését nem régen felfüggesztette, április 16-tól viszont a belvárosi fiókot zárja be a hálózat, hogy új egységet nyisson az üzletközpontban. Közlemény a költözésről alább:

SZOMBATON NYIT A TELEKOM ÚJ ÜZLETE A FÖLDSZINTEN!

Élményvásárlás a Telekom új egri üzletében

A fogyasztói igényekhez igazodva, valamint a kényelmesebb ügyfélkiszolgálás érdekében az egri Agria Parkba költözik át a belvárosi Telekom üzlet.  Április 16-tól az új helyszínen hosszabb nyitva tartással, valamint az új üzletkoncepció jegyében még tágasabb és izgalmasabb üzlettérrel, a megszokott szakértői támogatással és folyamatos akciókkal várja az érdeklődőket a Telekom Egerben.

Az egri Agria Park földszintjén megnyíló Telekom üzlet több mint egy hagyományos üzlet: látványvilágában és kialakításában is egyedi megoldásokkal, ügyfélbarát módon, „kézzel fogható” közelségben mutatja be a Telekom otthoni és mobil termékeit, valamint szolgáltatásait, a legújabb okostelefonokat, tableteket – még több információt, plusz tartalmakat nyújtva az érdeklődőknek.

Az új üzletkoncepció jegyében megújult Telekom üzlet tervezésénél a legfőbb szempont az ügyfelek mind jobb és kényelmesebb kiszolgálása volt; ezért az üzlet kialakítása modern, átlátható és letisztult. Az ügyfélszolgálati tér innovatív jellegét tovább erősíti, hogy a megvalósítás során nagy hangsúlyt helyeztek az ügyfelek minél szélesebb körű interaktív tájékoztatására. Az üzletben elhelyezett képernyők és készülékek mellett igazi újdonság az üzlettér falán kialakított LED fal, amely érdekesen és érthetően mutatja be a Telekom termékek és szolgáltatások értékeit, a legújabb ajánlatokat, ezzel is segítve az ügyfelek tájékozódását és döntését. Emellett tájékozódás, nézelődés közben vagy akár a várakozás ideje alatt a vásárlók az ún. Mobiltudósokhoz is fordulhatnak, akik az internettel, eszközökkel, szolgáltatásokkal, újdonságokkal kapcsolatos kérdésekre tudnak szakszerűválaszt adni. A kellemes és vonzó környezetben az érdeklődők megtapasztalhatják többek között az interaktív TV – a hagyományos tévézéshez képest – új élményét, valamint átélhetik a mobil szélessáv nyújtotta előnyöket.

Agria Park Bevásárlóközpont

php25I1Cs

 

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

  • Sasi Erika Vasné szerint:

    Lassan,mindenki szedi a sátorfáját,a belvárosból,mert az emberek nem tudnak,…vagy csak nagyon drágán parkolni! Jó lesz…,szép kilátás…a benti vállalkozásoknak!!!

  • Persolo Divat szerint:

    Sajnos ez pont igy fog történni !

  • Nem hiszem, hogy a parkolás ennyire kardinális kérdés lenne egy Eger méretű városban, ahol gyalog vagy biciklivel gyorsabban elérhető a legtöbb célpont, mint autóval…

  • Kedves Birincsik Úr! Ne csak Egerben lakókra tessék gondolni…,ha nem azokra is akik a környező falvakból,dolgoznak nálunk a városban!!! Nem biciklivel hozzák a gyerekeiket iskolába …dolgoznak az üzemekben! Higgye el hatalmas probléma,a belvárosi vállalkozásoknak,a kevés..és drága parkolás!!!