Skip to main content

Az érettségi idején elmondhatjuk: négy ötössel értékelhető eddig az egri elfogadóhelyek, az önkormányzat és az egri polgárok együttműködése. Az Eger városkártya ugyanis elérkezett az 5555-ös sorszámhoz! A különleges számú „plasztik” boldog tulajdonosa Barta Mónika, aki 2016. május 3-án, egy Eger-ajándékcsomag kíséretében vette át a városkártyát.

Az újdonsült kártyabirtokos egy ismert „uszodai ember”, hiszen az Egri Szinkronúszásért Alapítvány kuratóriumi elnöke, valamint a Bátorfi Agria KTK úszásoktatója is egyben. Aktív sportolói pályafutása során négy éven át az Ifjúsági és a Felnőtt Úszóválogatott tagja volt, most pedig több korosztályt érintően foglalkozik úszásoktatással.

Elmondása szerint régóta készült kiváltani a maga városkártyáját, s most nem csupán saját használatra igényelte azt, hanem három gyermeke részére is. A nyár közeledtével legfőképp a Termálfürdőben nyújtott kedvezmény volt vonzó a számára, hiszen személyesen tapasztalta, hogy az általa oktatott úszópalánták milyen engedménnyel váltanak belépőjegyet. Kiemelte: biztos abban, hogy a számos elfogadóhely közül talál még kedvére valót.

„Egyébként is: egri vagyok, miért ne lenne nekem is?!”

– zárta szavait az 5555. városkártya birtokosa.

Barta Mónikával együtt a több mint öt és félezer kártyabirtokos a következő programokon is igénybe veheti a városkártya-rendszer által biztosított kedvezményt:

  • A Csík Zenekar énekesnője, Majoros Marianna koncertje a Forrásban (május 13.).
  • Feszt! Eger (május 26-28.): a helyszínen és elővételben vásárolt jegyek, bérletek árából 5% kedvezmény a kártyabirtokosoknak.
  • Kaláka Fesztivál (június 23-26.): a fesztivál idején vásárolt jegyek, bérletek árából 20% kedvezmény Eger városkártyával. Infó: http://kalakafesztival.hu/
  • Egri Érsekkerti Nyári Játékok (augusztusban): 10% kedvezmény a jegyárból.

Infó: http://pinceszinhazeger.hu/

  • A legújabb állandó elfogadóhely: Unicornis Étterem – 10% kedvezmény

Városkártya igénylés, információ a további elfogadóhelyekről és más, a kártyával kapcsolatos aktualitások az Interneten: http://varoskartya.eger.hu

_B1Q7468-2 másolata _B1Q7472-2 másolata Barta Mónika