Skip to main content

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Városgondozás Eger Kft. a város közterületein található platánfák védelme érdekében permetezést végez 2016. május 23. és 2016. június 06. közötti időszakban éjjel 2200 és 0300 óra között. A munkavégzés időpontja várhatóan a megjelölt intervallum első két napja, de kedvezőtlen időjárás, vagy egyéb előre nem látható körülmény miatt a munkálatok elhúzódhatnak.

A felhasználásra kerülő szerek: Topas 100 EC (0,3 l/ha), Mospilan 20 SG (0,4 kg/ha), Decis Mega (0,25 l/ha), Silwet (0,15 l/ha). A szerek munka-egészségügyi várakozási ideje 0 nap, élelmezés-egészségügyi várakozási ideje 21 nap, méhekre mérsékelten veszélyesek, vizekre kifejezetten veszélyesek.

Kérjük, hogy a védekezés időpontjában a platánfák közelében lehetőleg ne tartózkodjanak, az ablakokat szíveskedjenek bezárni, a fák alatt nem parkoljanak.

Köszönjük megértésüket.

Szólj hozzá! One Comment

  • Dani szerint:

    Remélem itt már betartják amit írnak és nem úgy lesz mint a gesztenyefákkal a múltkor május elején, hogy szeles időben már este 9-kor mikor még jópáran voltak az Érsekkertben, akkor permeteznek pofán mindenkit!