Skip to main content
Kereskedelem

Egri zászlós városkép

By 2016. június 10.One Comment

Pár napja említettük meg, hogy milyen rossz, hogy egy belvárosi üzlet bebiggyesztett egy nagy olasz zászlót az egyik legegribb városképbe. Nos, örömmel jelentjük, hogy mostanra egy egri zászló is díszeleg már az olasz mellett. Legjobb. Belvárosi. Üzlet. Ever. Gyönyörű példa ez a ‘kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad’ esetre: az olasz zászló is büszkén hirdetheti, hogy egy klassz bolt található alatta, meg a városkép sem csorbul, sőt. Elég király megoldás született, a napi szeretetadagunk 100%-a a Paradiso üzletet illeti ma.

A fotónk mondjuk elég béna, meg a zászló is éppen lecsúszott, de itt most a gesztusról van szó. Meg türelmetlenek vagyunk és muszáj volt rögtön hangot adnunk a boldogságunknak.

DSC_0706

Szólj hozzá! One Comment

  • Én megkérdeztem miért van kint az olasz zászló, azt a választ kaptam, azért mert olasz élelmiszer-cikkeket árulnak a boltban……de ezért miért kell kirakni az olasz zászlót???? Sem Olaszországban, sem Angliában, sem Németországban, sem máshol nem teszik ki a magyar zászlót (nem is lehet!) a magyar cikkeket árusító üzletek felett………………Féltek leveteti az olasz zászlót???? Vajon miért?!