Skip to main content
Kereskedelem

Szálloda nyílik az Érsek utcán

By 2016. június 23.3 hozzászólás

Arra járók tapasztalhatták, hogy pár napja felállványozták az Érsek utca 4. szám alatti épületet – egykor ennek az aljában működött a Vadászkürt, ma pedig a Fald fel Amerikát! étterem található ugyanitt.

DSC_0708

A korábban irodaházként funkcionáló két emelet a közelmúltban kerek 100 millió forintért volt eladásra hirdetve, mígnem rátalált jelenlegi gazdája, aki szállodát tervez kialakítani az összesen mintegy 600 négyzetméter rendelkezésre álló belső területből.

Még nagyon korán vagyunk, a szálloda nyitásáról, és komfort fokozatáról így egyelőre nincsenek részletek, belátható időn belül egy viszonylag nagyobb szereplővel bővül viszont a város szálláskínálata és ez mindig egy érdekes dolog. Ahogy érdekes magának az épületnek a sorsa is: miután a földszint és az emelet is benépesül, nagyon menő lenne, ha a külső homlokzatot is felújítanák, sokat dobnának ezzel az utca képén is.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

  • Lázár Béla szerint:

    A Vadászkürt étterem a Szent János utcában, a Questor házban volt!!!

  • Csikor László szerint:

    Ott a Vörösrák volt. Vagyis az lett Labirintus üzletház.

  • Pintyőke... szerint:

    Igy visszanézve – mert már elég nagy a kánikula 04.27-én beszakadt – dicsérték hogy 1 nap alatt befedték – azaz 04.28.-án de azóta semmi – NAGYON EL,MEGSZÖKÖTT EGERBŐL – RÁM MÉGEGYSZER NEM JÖN A ,, BEHEMÓT ,, … aki nem hiszi nézzen utána….. lassan 2 hónapja – ja nem érnek rá FOCI EB VAN….