Skip to main content
Kereskedelem

Barber Shop nyílt a Tinódi téren

By 2016. július 7.2 hozzászólás

Időről-időre felzárkózik adott elemekkel Eger a világ trendjeihez, most például a férfiak nyertek, vagyis pontosítunk: A FÉRFIAK. Barber shop nyílt ugyanis a Tinódi Sebestyén téren, egy amolyan igazi, old school, férfiklub.

barbershopeger

Fotók: Barber Shop Eger

A trend, hogy az erősebbik nemnek egy igazán férfias alternatívát kínáljanak a megszokott fodrászatok helyett, az Egyesült Államokból indult hódító körútjára. Alig pár év kellett hozzá, hogy szűk hazánkban is nyíljon egy ilyen egység, ahol a legmagasabb minőségű kiszolgálást kaphatjuk, a legjobb termékekkel, a legférfiasabb díszletek közt. Ahogy magukról írják:

Eger történelmi belvárosában régi vágású borbélyszalonban férfiak és fiatalurak számára klasszikus és modern hajvágás, haj és szakállfestés, szakálligazítás, hagyományos forró törölközős borotválás – minőségi termékekkel.

Barber Shop Eger

Érdeklődőknek linkeljük a Barber Shop Eger facebook oldalát, sőt, ha annyira megkívántuk, már mutatjuk az időpontfoglaló oldalt is egyből. Az ilyen ínyencségektől lesz Eger egyre jobb és jobb hely!

Szólj hozzá! 2 hozzászólás