Skip to main content

Idén négy éves Eger egyik közkedvelt nyári kreatív akciója, a „Jumurdzsák blogja” névre hallgató online játék. Az előző három évben már láthatták, olvashatták az eger.hu oldalon és a Facebookon, ahogyan egy neves, közismert személyiség saját, személyes egri történeteit osztja meg az egész országgal. Idén is folytatjuk ezt a sikeres játékot, a nyeremény természetesen egy csodás őszi hétvége lesz Egerben, kellemes kiegészítő ajándékokkal, s nem feledkezünk meg az egri játékosokról sem.

A 10 bejegyzésből álló blogfolyam július 18-án, hétfőn indul az eger.hu oldalon és a Facebookon, Eger Város Hivatalos Oldalán is lehet követni az eseményeket. Augusztus 20-án, a Dobó téri ünnepi események keretében leplezzük majd le a 2016-os Jumurdzsákunkat.

Jumurdzsak_blogja_1

Amit a titokzatos bloggerről már most tudhatunk:

Szorosan kötődik a megyéhez és Egerhez, két közeli barátja egri, miattuk is gyakrabban jár a városunkban. Kedveli, szereti az egri bort, bár ő maga csak 32 évesen kóstolta azt először. Bár a szeme nincs bekötve (ez ma már mégiscsak ódivatú lenne…), 40 évesen szemüveges lett, melyet többnyire mindig hord, csak épp ott nem, ahol a legtöbben és legtöbbször látjuk.

A kérdés tehát a következő: ki lehet ő? Egy hónap és tíz blogbejegyzés után biztosan kiderül! Ha azonban van tippje, ne habozzon megírni, azok között ugyanis, akik a leleplezés előtt kitalálják és augusztus 19-én éjfélig megírják nekünk a helyes választ, értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj: egy csodás egri hétvége, borkóstolóval, vacsorával, 3 nap 2 éjszakás szállással egy helyi wellness hotelben. A helyesen tippelő egriek között pedig értékes borcsomagot és ajándékcsomagot sorsul ki maga Jumurdzsák!

Az előző évek Jumurdzsákjai: Kálloy Molnár Péter, Süveges Gergő, Németh Kristóf. A Jumurdzsák blogja lényege, hogy az író a bejegyzésekben egyre több, hasznos információmorzsát rejt el a kilétét illetően. Érdemes tehát követni a blogot és egy kicsit kivárni, mert egy játékostól csak egy tippet fogadunk el. A megoldásokat augusztus 19-én éjfélig várjuk az 1552@ph.eger.hu címre.

A Jumurdzsákot övező titokzatosság megőrzése mellett annyit azért elárulhatok, hogy az idei évben csavarunk egyet a történeten: a blog „negyedik évfolyamában” jelentős változás következik be…

Fedezzük fel újra ezt a várost: Eger Jumurdzsák története is!

A FONTOS TUDNIVALÓK EGY CSOKORBAN:

  • A tippeket augusztus 19-én 12.00 óráig várjuk az 1552@ph.eger.hu címre!
  • Bármikor lehet tippelni, de érdemes várni vele, hátha Jumurdzsák még több részletet is elárul magáról!
  • Minden játékos kedvű érdeklődő csupán egyszer tippelhet, visszajelezni, hogy a tipp helyes-e, nem áll módunkban!
  • Eredményhirdetés augusztus 20-án, Egerben, a Dobó téren, ahol mindenki személyesen találkozhat a rejtélyes, félszemű bloggerrel!