Skip to main content

0808-Olimpiai piknik 16x9

Ezernyi riói élmény Eger szívében

A 2016-os Riói Olimpián népes egri delegáció képviseli hazánkat: szorítunk „vizes sportolóinkért”, akik az úszó csapatban és a férfi-női vízilabda válogatottakban Eger dicsőségéért is hajtanak. „Veletek vagyunk” – üzenjük az egrieknek és minden magyar olimpikonnak, s tiszteletükre – a minél teljesebb olimpiai élményért – Olimpia Piknikre várjuk az érdeklődőket augusztus 6-a és 21-e között. Az esemény Eger Önkormányzata és az Egri Vízilabda Kft. közös szervezésében valósul meg, közreműködik a UPC, az Eger Termál Kft., a Kulturma, a TV Eger, a Rádió Eger és az FM7 rádió.

Az Olimpia Piknik Eger szívében, a Végvári Vitézek terén várja a látogatókat, augusztus 6-tól 21-ig, minden nap 14.00 órától kifulladásig. Az óriás LED falon folyamatos olimpiai közvetítés, az Egri Vízilabda Klub utánpótlás toborzója, no meg fröccs- és sörsátor, büfé, színes lampionok és az Utcazenészek Versenye ismert előadóinak élő zenéje gondoskodik az olimpiai piknik-hangulatról.

Augusztus 6-án, szombaton 14.00 órakor a Szerbia-Magyarország férfi vízilabda csoportmérkőzést már együtt nézhetjük a téren. Reméljük, hogy sok egri sportbaráttal piknikezhetünk együtt és hathatós egri közreműködéssel kivívott, magyar győzelmet ünnepelhetünk majd.

SZURKOLJ TELJES SZÍVVEL, JÁTSSZ VELÜNK TELJES GŐZZEL!

Az idén is megnyerhető Eger-hátizsák az öt karika mellett szuper nyereményeket rejt. Aki figyeli játékunkat az Egrihátizsák Facebook oldalon, valamint a Rádió Eger és az FM7 hullámhosszán, naponta nyerhet Eger-hátizsákot, benne strand- és mozijeggyel, Eger-pólóval, vízilabdás törölközővel és más pólós ajándékokkal. Aki aktívan szurkol és velünk játszik az Olimpia Piknik idején, partnereink jóvoltából a záró napon megnyerheti a fődíjak valamelyikét is: egy remek LCD TV-t, vagy egy élménydús utazást. A játék és az Olimpia izgalmai ezer riói élményt ígérnek, Eger szívében, a Végvári Vitézek terén.

 

Egriek Rióban, riói élmények Egerben!

Szurkolj velünk, szurkoljunk együtt a Végvári Vitézek terén,

minden nap 14.00 órától kifulladásig!

 

Az Olimpiai Piknik információs oldala az eger.hu-n:

http://eger.hu/hu/event/c/olimpia-piknik

0808-Olimpiai piknik PLAKÁT